Αντιδράσεις από τις ειρωνικές αναρτήσεις στο facebook του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Πασπάτη. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αντιδράσεις από τις ειρωνικές αναρτήσεις στο facebook του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Πασπάτη.



Αντιδράσεις  υπάρχουν στα δημοτικά στο Ηράκλειο για τις συνεχείς ειρωνικές και υποτημιτικές αναρτήσεις  στο facebook του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη, που ανέφερε ότι  «το ΠΑΣΟΚ άλλαξε. Δηλαδή δεν υφίσταται πλέον. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ όμως είναι απελπιστικά ίδιοι! Επίσης ανέφερε Gregorios Paspatis  “Tο ΠΑΣΟΚ είχε >60%. Έτσι συνήθισα να λειτουργώ με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Οι περισσότεροι στενοί μου φίλοι τέτοιοι είναι. Συνήθισα να λέω λοιπόν πάντα την αλήθεια. Ποτέ δεν τους γέλασα. Η βουλευτική μου εκλογή, που θα την επιζητήσω, δεν είναι αυτοσκοπός ( δουλειά έχω ). Αυτοσκοπός είναι η βελτίωση της αστικής Ελληνικής δημοκρατίας. Τέλος επέτρεψε μου λίγο humor. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ μόνο έτσι αντιμετωπίζονται.
Πριν λίγη ώρα με αφορμή το σχόλιο του κ. Πασπάτη στο facebook, o Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Λάμπρος Αντωνόπουλος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου γράφοντας:


«Κύριε Gregorios Paspatis, δυστυχώς έχετε επιλέξει τον ρόλο του κομματάρχη περασμένων δεκαετιών. Δυστυχώς επίσης για εσάς το facebook και το ασυγκράτητο του χαρακτήρα σας δεν σας επιτρέπει να κρύβεστε. Οι μεγάλες εθνικές συμφορές έχουν ονοματεπώνυμο και δυστυχώς για εσάς όλες προέρχονται από την παράταξή σας. Η μεταπολίτευση μέσα στην οποία κυριάρχησε το ΠΑΣΟΚ είναι η καλύτερη περίοδος για τη χώρα. Για τα λάθη εμείς κάναμε και κάνουμε αυτοκριτική. Είμαστε περήφανοι για το χώρο μας. Δεν διαχωρίζουμε τους πολίτες σε δεξιούς και ΠΑΣΟΚους. Δυστυχώς είστε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και θα έπρεπε να σέβεστε τον θεσμικό σας ρόλο. Αλλά αυτό απαιτεί ένα νέο ήθος και μια νέα κουλτούρα. Εσείς δυστυχώς αποδεικνύετε κάθε μέρα πως ανήκετε στο παρελθόν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όσο αυτό και αν σας ενοχλεί.
Να είστε σίγουρος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ηρακλειωτών ανήκει στην δημοκρατική παράταξη και δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξανασυναντηθούν. Τότε κ. Πασπάτη θα βρεθείτε ξανά στο πολιτικό περιθώριο. Καλή τύχη στην προσπάθεια συσπείρωσης της κομματικής σας πελατείας, αλλά θα σας συνιστούσα να το κάνετε με άλλους τρόπου.

Επίσης συνέχεια γίνονται αναρτήσεις από διάφορουςπολίτες που αντιδρούν στις απόψεις του κυρίου Πασπάτη
Νικοs Doxastakis καλημερα Γρηγορη. στηριξαμε τον συνδυασμο σας για να δουμε ενα καλυτερο ποιοτικο πολιτισμικο καθαρο Ηρακλειο .κατα την αποψη μου δωσε μεγαλο βαρος εκει και φυσικα στο λειτουργημα σου την ιατρικη που τοσο σε χρειαζεται ο κοσμος.με τα υπολοιπα μην ασχολεισαι.χαλας και τον εαυτο σου και τους αλλους.αν κανεις βεβαια χιουμορ τοτε το θεμα αλλαζει αλλα δεν νομιζω οτι ο κοσμος εχει την διαθεση.καλη δυναμη.

Γιάννης Σταρίδας Πασόκοι υπάρχουν, ΠΑΣΟΚ όχι. Οξύμωρο! Και κάτι προσωπικό γιατρέ: ανάλωσα την ζωή μου για την κοινωνική προκοπή στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να με προσβάλεις γι΄αυτό (το ίδιο και στους φανατισμένους φίλους σου).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............