ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

 Εξαιρετικά εύκολα στην κατασκευή τους, πολύ πολύ όμορφα και απείρως πρακτικά.
Δεν θα χρειαστεί παρά ναπροσαρμόσετε στο καπάκιενός βάζου ένα μαξιλαράκι για καρφίτσες που πολύ εύκολα θα φτιάξετε από λίγο αφρολέξ ή βαμβάκι κι ένα κομμάτι ύφασμα.


Τα καταλληλότερα, είναι τα βάζα που το βιδωτό καπάκιτους αποτελείται από δύο αποσπώμενα κομμάτια, που όμως δύσκολα θα τα βρείτε στην ελληνική αγορά, ενώ στα ξένα e-shops πωλούνται κατά βάση σε συσκευασίες πολλών τεμαχίων. 


Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και απλά γυάλινα βάζα που είτε θα κολλήσετε με κόλλα το μαξιλαράκι πάνω στο καπάκι τους, είτε με ένα ανοιχτήρι για κονσέρβες θα κόψετε περιμετρικά την πάνω επιφάνεια από το καπάκι και αφού προσαρμόσετε το μαξιλαράκι στο βάζο θα ξανακολήσετε το κομμένο κομμάτι στο κάτω μέρος του μαξιλαριού και γύρω γύρω από την κεντρική βιδωτή βάση στο καπάκι. 


Mπορούν να διακοσμηθούν και με επιπρόσθετο ύφασμα,τρέσες κλπ. και ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε για το μαξιλαράκι, το μέγεθός του κλπ. να πάρουν πολλές διαφορετικές μορφές. 


Πολύ όμορφη ιδέα και για δώρο, γεμάτα με όσα περιλαμβάνουν τα σετ ραπτικής που θα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές σε όλα τα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού ή με ένα κουτί καρφίτσες και κουβαρίστρες σε διάφορα χρώματα, κουμπιά, κλπ.
Για όσους ξέρετε πως ασχολούνται λίγο παραπάνω από τα τελείως αναγκαία με την μοδιστρική, 
επιλέξτε βάζα μεγαλύτερου μεγέθους 
ώστε να χωρούν να αποθηκεύουν σε αυτά όλα τα ραπτικά τους  όπως ψαλίδια, περισσότερες κλωστές κλπ.

http://www.soulouposeto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............