ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ


...Ωραία λοιπόν ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το τριήμερο τουρισμού  στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και ευρύτερα σε όλη την Κρήτη,
Παραδοσιακοί χοροί, τραγούδια, πανηγύρια και πάγκους λαικής... του Σαββάτου .


Αυστηρό το ύφος μου αλλά για τα πανηγύρια είμαστε.
Η περιφεριακή αρχή που που στο καλοσώρισμα της μοιράστηκε το όραμα τηςγια το μέλλον ώς προς τον θεσμό για εκδηλώσεις που θα κρατούν 7 ημέρες.
Πάγκοι άνισα στημένοι, με παραγωγούς απο όλη την Κρήτη να εκθέτουν τα προιόντα τους μόνο και μόνο για να διαφημίσουν  - προβάλουν τα προιόντα της κρητικής γής αλλά και για να μπορέσουν να πουλήσουν .
Αξιόλογη η προσπάθεια της περιφέρειας Κρήτης, που ο βαθύτερος σκοπός της είναι να γίνει θεσμός να δημιουργεί εκδηλώσεις για την ανάδειξη του τουρισμού και της παράδοσης του τόπου μας.


Αλλά το βαθύτερο ερώτημα που άκουσα στην πλατεία Ελευθερίας είναι... 

Γιατί η έκθεση δεν πραγματοποιείται Καλοκαίρι που η Κρήτη σφύζει απο τουρίστες που η παρουσία τους είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δικαιολογηθεί το όνομα της έκθεσης και των εκδηλώσεων.

Γιατί δεν φροντίζει η περιφέρεια Κρήτης να παραστούν επιχειρηματίες απο άλλες χώρες ή πράκτορες  που θα φέρουν κόσμο που επαγγελματικά έχει να κάνει με τους κλάδους των περιπτέρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............