ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η Ρουξάντρα και η Νταϊάνα έκαναν φέτος μαζί διακοπές. Εμείς δεν τις γνωρίζουμε – δεν ανήκουν στο διεθνές τζετ σετ για να προκαλέσει ρίγη ενθουσιασμού η παρουσία τους στην Κρήτη. Οι ίδιες, όμως, πέρασαν τόσο καλά που αποφάσισαν να γράψουν για τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα.
Με ένα θαυμαστό blog, γεμάτο συναίσθημα και χρώματα, τα δύο κορίτσια αφηγούνται τις ηλιόλουστες ημέρες τους στην Κρήτη, στο εξειδικευμένο σάιτ για τον τουρισμό «Argophilia Travel News».


Ο πρώτος σταθμός τους ήταν το Ηράκλειο και πέραν της φυσικής ομορφιάς, των μουσείων και των έργων λαϊκής τέχνης, αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν τα πλουμιστά μαγαζιά για ατέλειωτο shοpping, τα ξενοδοχεία, αλλά κυρίως η ζεστή υποδοχή από τους ντόπιους. Όπως αναφέρουν «οι Κρητικοί είναι πραγματικοί οικοδεσπότες -φιλικοί και φιλόξενοι».


Από το λιμάνι του Ηρακλείου άρχισαν τις μικρές επιδρομές τους στα μαγαζιά, αγόρασαν ξεχωριστά σουβενίρ, δοκίμασαν ρούχα, περπάτησαν στους γραφικούς δρόμους και κατέληξαν στο Herbs' Garden, όπου ο σεφ Ζήνωνας Χριστοφορίδης τις μύησε στην κριτική κουζίνα, από την οποία έμειναν εκστασιασμένες.


Το πρωί είδαν ένα μαγευτικό ξημέρωμα να προβάλλει από το παράθυρο του δωματίου τους και κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας τους στην Κρήτη αποφάσισαν να πάνε στα Μάλια, καθώς είχαν ακούσει από πάρα πολύ κόσμο πως είναι ένα μέρος που κάθε τουρίστας πρέπει να επισκεφθεί. Όπως γράφουν, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω καθώς εκεί βρήκαν έναν κόσμο που στέκει ανάμεσα στη θάλασσα και στα εξαίσια μαγαζιά. Το συμπέρασμά τους ήταν πως αν αξίζει κάποιος επισκεφθεί ένα ελληνικό νησί, τότε αυτό δεν μπορεί παρά να είναι η Κρήτη.












ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............