ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


25-28 Σεπτέμβρη στο Ηράκλειο

Η ΛΕ.Κ.Ο. σε συνεργασία με το Vespa Club και την Περιφέρεια Κρήτης, προτίθενται να διοργανώσουν την περίοδο 25-28 Σεπτεμβρίου 2014 μία σειρά από δράσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, που αφορούν το κλασσικό αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και ποδήλατο.








Η διοργάνωση αποτελείται από δύο σκέλη. Στο πρώτο, από την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, διοργανώνεται έκθεση Ιστορικών Οχημάτων σε κεντρικές οδούς του Ηρακλείου (25ης Αυγούστου – πλατεία Αγίου Τίτου) παράλληλα με την έκθεση που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης για το τουρισμό (Ημέρες Τουρισμού 2014). Ο χώρος των Οχημάτων θα είναι φυλασσόμενος όλο το εικοσιτετράωρο, την ημέρα από μέλη της Λέσχης και του Δ.Σ., το βράδυ από Εταιρεία Ασφαλείας, (Security). Παράλληλα, θα υπάρχει περίπτερο στο οποίο οι περαστικοί και οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να ενημερώνονται από μέλη της ΛΕΚΟ για την ιστορία των Οχημάτων, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την Λειτουργία της Λέσχης, τη ΦΙΛΠΑ, κλπ.







Την τελευταία ημέρα της έκθεσης δηλαδή την Κυριακή 28/09/2014 θα πραγματοποιηθεί αγώνας κλειστής διαδρομής (Circuit) στο κέντρο του Ηρακλείου με όποια οχήματα θέλουν να συμμετέχουν. Ο αγώνας θα είναι τύπου Regularity., υπολογίζεται δε ότι θα αρχίζει στις 10:00 και θα τελειώνει στις 13:00. Τα οχήματα που θα συμμετέχουν θα είναι ασφαλισμένα και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΦΙΛΠΑ. Οι ταχύτητες που θα αναπτύσσονται λόγω του ότι ο αγώνας διεξάγεται σε αστικό κέντρο, θα είναι μικρές.






Μετά τη διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει απονομή (σε κεντρικό σημείο κοντά στην έκθεση) στους νικητές , θα πάρουν αναμνηστικά και θα προσφερθεί γεύμα για το κλείσιμο της εκδήλωσης.





Για διευκόλυνση όλων και όσον αφορά την Έκθεση, είναι επιθυμητή η δήλωση μέχρι και τις 10 του μήνα αν θα φέρετε το όχημα σας και ποιο είναι αυτό. Για τον αγώνα θα αναρτηθεί στο Facebook, στην ομάδα της ΛΕΚΟ, φόρμα συμμετοχής για περιορισμένο αριθμό οχημάτων (ανάλογα με το χρόνο που θα μας δοθούν οι δρόμοι κλειστοί) και οι πρώτοι που θα δηλώσουν θα μπορούν και να πάρουν μέρος.






















ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............