ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Λίγες μέρες έμειναν για τις αλλαγές στο Δήμο Ηρακλείου, καθώς από 1η Σεπτεμβρίου τα ηνία της πόλης αναλαμβάνει η νέα Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Λαμπρινό. Πληροφορίες για τους βασικούς συνεργάτες που θα επιλέξει σε ρόλους κλειδιά για το μέλλον της πόλης ο νέος Δήμαρχος Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στην Αστόρια και το σχήμα που αναλαμβάνει καθήκοντα θα ορκιστεί τις επόμενες μέρες.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να είναι ο Γρηγόρης Πασπάτης ενώ ο Πέτρος Ινιωτάκης θα διαδεχθεί τον Γιώργο Αεράκη στην Αντιδημαρχία για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Κορυφαίο ρόλο στη νέα δημοτική αρχή θα έχει ο Κώστας Βαρδαβάς που θα αναλάβει τον τομέα του Αθλητισμού και της Νεολαίας.
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων θα είναι ο Χάρης Μαμουλάκης, ενώ στην αντιδημαρχία Πολεοδομίας θα βρεθεί ο Γιάννης Αναστασάκης.
Σημαντική θέση θα έχει στο δημοτικό σχήμα και ο γιατρός Γιώργος Καραντινός ο οποίος θα αναλάβει τον τομέα των Οικονομικών.



Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής θα είναι η Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη επίσης γιατρός – μικροβιολόγος, ενώ υπεύθυνη δημοτικής περιουσίας, θέση που κατέχει σήμερα ο Βαγγέλης Σισσαμάκης θα αναλάβει η συμβολαιογράφος Στέλλα Αρχοντάκη.
Τον Νίκο Γιαλιτάκη στην αντιδημαρχία Παιδείας θα διαδεχθεί πιθανότατα η Μαρία Καναβάκη.
Στις Σχολικές Επιτροπές θα αξιοποιηθεί η Μαρία Κασωτάκη και Αντιδήμαρχος καθαριότηταςθα είναι ο Γιάννης Ρασούλης.

Στη θέση του προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ θα τοποθετηθεί ο δικηγόρος Γιάννης Ξυλούρης, και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ στην ΔΕΥΑΗ επικεφαλής αναλαμβάνει ο Νίκος Φακουρέλης.
Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελάκης και αντιπρόεδρος ο Οικονομολόγος Νεκτάριος Ανδρεαδάκης.
Την Ελένη Κόκορη στην προεδρία του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής θα διαδεχθεί ο Γιώργος Βουρεξάκης ενώ στην αντιδημαρχία πολιτισμού και τουρισμού θα είναι η Αρστέα Πλεύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............