Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΑΛΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΑΛΙΩΝ

Το βράδυ του Σαββάτου 2 Αυγούστου ο κόσμος των Μαλίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, είχε την τιμή να απολαύσει μια υπέροχη μουσική βραδιά στο Μινωϊκό ανάκτορο

Οι πόρτες του αρχαιολογικού χώρου άνοιξαν, για να υποδεχτούν τον κόσμο που έφτασε από κάθε γωνιά του Νομού Ηρακλείου, για να παρακολουθήσει και να θαυμάσει τις αέρινες φωνές της Χορωδίας Μαλίων, την οποία συνόδευε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων με μαέστρο τον καταπληκτικό Κο Νίκο Αντωνακάκη.
Στο ιστορικό λοιπόν ανάκτορο του Σαρπιδόνα που κουβαλάει όλο τον πολιτισμό εκείνης της εποχής, συνέπραξαν και η Λίντα Αθανασοπούλου, μετζο σοπράνο και ο Γιώργος Ψαρουδάκης, τενόρος, στους οποίους ο κόσμος ακούγοντας τις θεσπέσιες φωνές τους, έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Τη βραδιά διοργάνωσαν οι 3 πάντα δραστήριοι σύλλογοι της περιοχής: Σύλλογος Γυναικών Μαλίων «Εστία», Πολιτιστικός Σύλλογος και «Σαρπιδονίστας». Επίσης σε όλο το κομμάτι του στησίματος της εκδήλωσης, υπήρχε πάντα και η αμέριστη στήριξη του ακούραστου Κου Νικηφόρου Λαμπρινού .
Δεν έλειψαν βέβαια και οι χορηγοί της εκδήλωσης: ALEXANDER BEACH, CACTUS BEACH, CAROLINA MARE, DESSOLE MALIA BEACH,HIGH BEACH, SIRENS HOTELS  τους οποιους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 
Τέλος την παράσταση έκλεψε το τελευταίο τραγούδι γεμάτο νόημα της Χορωδία Μαλίων «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…» αφήνοντας να αιωρείται στον κόσμο η υπόσχεση για επόμενη συνάντηση…
Οι θεατές όρθιοι πια χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν συγχρόνως, ενώ είχαν έντονα αισθανθεί το νόημα, ότι όπου υπάρχει σεβασμός στο πολιτισμό, υπάρχει και ελπίδα στο μέλλον.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν, αλλά και στους φύλακες του ιστορικού ανακτόρου που χάρη σ’αυτούς έμεινε ανοικτός μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............