ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ


«Πιστοποιητικό διάκρισης του 2014» από την εταιρεία TripAdvisor απέσπασε η Ιερά Πατριαρχιακή και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου, όπως ανακοίνωσε με χαρά η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.


Ο κ. Marc Charron, Πρόεδρος του TripAdvisor, σημειώνει χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή του προς την Ιερά Μονή Αρκαδίου: «Το TripAdvisor θα ήθελε να συγχαρεί την Ιερά Μονή Αρκαδίου για τη βράβευσή της με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014, που σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Αυτό το εντυπωσιακό βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που λάβατε μέσω του TripAdvisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους».




Πραγματικά, εάν επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα http://www.tripadvisor.com.gr/ καί ειδικότερα τήν διεύθυνση http://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189421-d1811927-Reviews-Sacred_Monastery_of_Arkadi-Rethymnon_Rethymnon_Prefecture_Crete.html, θα διαπιστώσει ότι στις αξιολογήσεις των επισκεπτών, η Ιερά Μονή Αρκαδίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση από τα 30 δημοφιλέστερα αξιοθέατα του Νομού Ρεθύμνης.




Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμβάλλουν με την εργασία και την προσφορά τους και καθιστούν το Αρκάδι αγαπημένο προορισμό των χιλιάδων επισκεπτών του τόπου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ίδιους τους επισκέπτες της ιστορικής Ιεράς Μονής που με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους συνετέλεσαν στην απονομή του σημαντικού αυτού Πιστοποιητικού.









FOTO: JORGO STAY.

ΠΗΓΗ: http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............