ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «Θέατρο των Αγρών» ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα για το φετινό καλοκαίρι, στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου, δημιουργώντας νέα δεδομένα ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης. Πιστό στη φιλοσοφία του ότι η μουσική είναι κοινωνικό αγαθό υιοθετεί για πρώτη χρονιά προαιρετική είσοδο για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μια ενέργεια που επιτρέπει σε όσους ανηφορίσουν μέχρι το Κυπαρίσσι, 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, να περάσουν από τις πόρτες του με προαιρετικό αντίτιμο, τόσο εκείνοι που έχουν να το διαθέσουν, όσο κι εκείνοι που δεν έχουν.

Πρεμιέρα στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2014 κάνει ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης, επιστρέφοντας έπειτα από καιρό στον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014. Στις μουσικές του αποσκευές του τραγούδια με άρωμα Κρήτης, μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Ο σπουδαίος ερμηνευτής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Θεάτρου, συμμερίζονται το εγχείρημα του προαιρετικού αντιτίμου. «Αναγνωρίζουμε το οικονομικό ρίσκο, αλλά είπαμε να πάμε κόντρα σε μια εποχή που συζητάμε συνέχεια για λεφτά και βάζουμε σε όλα την ταμπέλα της τιμής τους. Ακόμα και στο ταλέντο» λένε χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του Θεάτρου των Αγρών.
Περιστοιχισμένο από ελιές, αμπέλια, κυπαρίσσια, χαρουπιές και άλλα φυτά της κρητικής χλωρίδας, το «Θέατρο των Αγρών» είναι χτισμένο από πέτρα και ξύλο στην κοιλάδα μεταξύ των χωριών Προφήτης Ηλίας και Κυπαρίσσι, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από την πόλη. Με θέα το ιστορικό φρούριο της Ρόκα, το εφετινό πρόγραμμα του θεάτρου «υπόσχεται» περισσότερη δροσιά για ένα ακόμη καλοκαίρι. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 22 Αυγούστου, που δίνουν ραντεβού η Ματούλα Ζαμάνη και οι σωματοφύλακές της. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά στο www.theatrotonagron.gr.


«Είπαμε φέτος και ελπίζουμε και του χρόνου, να κάνουμε τη διασκέδαση μας συλλογική. Σε μια λογική ρεφενέ. Και για αυτούς που έχουν και για αυτούς που δεν έχουν. Όλοι θα περάσουν τις πόρτες μας και όλοι θα έχουν την ίδια συμμετοχή χωρίς καμία διάκριση στη γιορτή μας. Όλοι για μας είναι το ίδιο καλοδεχούμενοι και η φιλοξενία μας το ίδιο δεδομένη» λένε οι διοργανωτές. Όπως συνηθίζεται στο «Θέατρο των Αγρών», οι επισκέπτες θα μπορούν να γευθούν ντόπια κρέατα, παραδοσιακό πιλάφι, σαλάτες, κρασί και τσικουδιά παραγωγής των διοργανωτών. Κι όλα σε χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες στην εποχή.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............