ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Μια σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη με επίκεντρο ,το ρόλο και τη θέση και το μέλλον των οικισμών (χωριών) της Μεσογειακής Λεκανης ,τη  διάσωση και αξιοποίηση τους καθώς και τη σύνδεση των κοινωνιών τους. 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί 7- 8 Ιουνίου στο Ηρακλειο.


Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος δήμαρχοι ή αντιπρόσωποι τους από διάφορες Μεσογειακές χώρες (ευρωπαίες και μη), μελή της Συντονιστικής Επιτροπής που συστάθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Ιταλία για τη διερεύνηση της εφικτοτητας η μη δημιουργίας ενός δικτύου που θα συνδέσει τις υφιστάμενες σχετικές Ενώσεις η Συνδέσμους.
"Είναι μια σημαντική συνάντηση που δεν έχει γίνει αντιληπτό τι ρόλο θα παίξει και για την περιοχή μας" τόνισε ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιώργος Μηλιαράς που είναι πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια
Στη συνάντηση της Κρήτης θα προετοιμαστεί η δημιουργία του δικτύου  ΄΄Τα πιο όμορφα χωριά της Μεσογείου΄΄,το περιεχόμενο του, οι στόχοι, οι προϋποθέσεις συμμέτοχης, ο τρόπος λειτουργίας ,κ.λ.π..
Οι προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής (συμμετέχει και η Κρήτη) θα προωθηθούν στη Γενική Συνέλευση των χωρών που θα πάρουν μέρος ,συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία τον ερχόμενο Οκτώβριο, με θέμα την δημιουργία του προαναφερόμενου δικτύου.
Η Συνάντηση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο ΄΄Τα όμορφα χωριά τηςΚρητης'' και την '' Ένωση των όμορφων χωριών της Ιταλίας'' ,με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............