ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ηρακλείου με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μητέρας και στα πλαίσια των πολιτικών ενεργού γήρανσης, της διαγενεακής συνεργασίας και της προστασίας της μητρότητας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι γενιές προχωρούν χέρι με χέρι».
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00 στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου, όπου ομάδες ηλικιωμένων θα συνεργαστούν με παιδιά για να κατασκευάσουν το δικό τους δώρο για τη μητέρα τους. Παράλληλα τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας του Δήμου θα μοιράζουν στις μαμάδες τα δικά τους δημιουργήματα.




Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της διασύνδεσης των γενεών, ώστε οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας να αισθάνονται ενεργά μέλη της κοινωνίας και παράλληλα μέσω της δράσης των παιδιών να δοθεί το μήνυμα της προστασίας της μητρότητας.
Μέσα από τη συμμετοχή όλων μας στη σχεδιαζόμενη δράση συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
Είστε καλεσμένοι στην εκδήλωση όλοι σας!!!!!
Με εκτίμηση
Δέσποινα Συγγελάκη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............