ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΑΠΟ 1 ΩΣ 5 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΑΠΟ 1 ΩΣ 5 ΜΑΙΟΥ

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι θα γίνουν από 1-5 Μαϊου οι Αγώνες Κυπέλλου Υπερελαφρών Αεροσκαφών!
Ήδη η  Αερολέσχη ΤΑΛΩΣ Ηρακλείου, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Υπερελαφρών και απόφασης του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, με ανακοίνωσή της καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να λάβουν μέρος στους Αγώνες στις κατηγορίες RAL1, RAL2, RAM1, RAM2, RWL1, RWL2, RWM1, RWM2 και PPG σε πολλαπλά αγωνίσματα, εφ’ όσον υπάρχουν περισσότερες από 4 συμμετοχές από 2 τουλάχιστον σωματεία ανά κατηγορία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στους αγώνες θα πάρει μέρος και μια γυναίκα, η Ηρακλειώτισσα γιατρός Ειρήνη Πεδιαδίτη με δικό τους πλήρωμα!
ΦΩΤ - http://drflight.blogspot.gr/
Οι αγώνες θα γίνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Π.Α στο Τυμπάκι   όπου δραστηριοποιείται η Αερολέσχη ΤΑΛΩΣ, το Σάββατο και Κυριακή 3 και 4 Μαΐου 2014, με εναλλακτική ημερομηνία 10 και 11 Μαΐου 2014. Οι αγώνες αυτοί προσμετρώνται στην αξιολόγηση των σωματείων. Παράλληλα με το Κύπελλο Υπερελαφρών Αεροσκαφών θα πραγματοποιηθεί και αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Γενικής Αεροπορίας..
Αγώνας 
Αγώνες Κυπέλλου Υπερελαφρών Αεροσκαφών στις κατηγορίες RAL1, RAL2, RAM1, RAM2, RWL1, RWL2, RWM1, RWM2 και PPG. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αθλητών που είναι δυνατόν να δηλώσει το κάθε σωματείο.
Για να διεξαχθούν οι αγώνες θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή τουλάχιστον 4 αθλητές ή πληρώματα από 2 τουλάχιστον σωματεία ανά κατηγορία.
Στους αγώνες των W/S και 3axis θα επιτραπεί η συμμετοχή μόνο σε όσους εκ των αθλητών πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Εκμετάλλευσης ΥΠ.Α.Μ. της Υ.Π.Α.
Κάθε αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛΑΟ. Το σωματείο του επίσης δεν πρέπει να έχει οικονομικές εκκρεμότητες, δηλαδή θα πρέπει να έχει πληρώσει και την συνδρομή του για το 2014 στην ΕΛ.Α.Ο Κάθε σωματείο εκτός από τους αθλητές, οφείλει να δηλώσει και τον αρχηγό της ομάδας. Αρχηγός Ομάδας είναι δυνατόν να είναι και αθλητής που συμμετέχει στους αγώνες. Είναι δυνατόν επίσης να λάβουν μέρος αθλητές από την Κυπριακή Αεραθλητική Ομοσπονδία στα πλαίσια της διακρατικής αθλητικής συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών.
Κανονισμοί Αγώνων :
Οι αγώνες θα γίνουν με βάση τον κανονισμό αγωνίσματος ΥΠΑΜ “ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ” Έκδοση 2014 της ΕΛΑΟ. Το κείμενο του κανονισμού υπάρχει στο δικτυακό τόπο της Επιτροπής Υπερελαφρών στη διεύθυνση (microlights.elao.gr/docs/Circuit_Regulation_2014.pdf)
9. Συχνότητες Επικοινωνίας :
Η συχνότητα επικοινωνίας με το Τυμπάκι θα είναι η 119.700 (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΤΑΛΩΣ) και ground η 123.450.
10. Πληροφορίες Αεροδρομίου :
11. Φωτογραφικές Μηχανές :
Δεν απαιτούνται για το αγώνισμα.
12. Υποβολή Ενστάσεων :
Είναι δυνατόν να υποβληθεί ένσταση σύμφωνα με τους αγωνιστικούς κανονισμούς της FAI. Η ένσταση για να συζητηθεί, πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από ποσό 50 € το οποίο θα επιστραφεί στο σωματείο, σε περίπτωση που η ένσταση του γίνει δεκτή.
Ένσταση είναι δυνατόν να υποβληθεί μόνο από τον αρχηγό της ομάδας, συμμετέχοντος σωματείου. Το σωματείο θεωρείται ότι μετέχει των αγώνων εφόσον αθλητής του, καταρχάς δηλώσει συμμετοχή και παρουσιαστεί έγκαιρα στην γραμματεία του αγώνα. Στην ένσταση θα πρέπει να αναγράφεται το άρθρο του κανονισμού το οποίο παραβιάστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............