-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Υλικά:
- 1 φύλλο µπακαλιάρο
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κρεµµύδι
- ½ κιλό ντοµάτες
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ξαλµυρίζουµε τον µπακαλιάρο και τον κόβουµε κοµµατάκια. Καθαρίζουµε και πλένουµε τα φασολάκια. Σε µια κατσαρόλα τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα φασολάκια και τα κουνάµε 2-3 φορές. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ψιλοκοµµένες χωρίς τη φλούδα, το σκόρδο και το πιπέρι και αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά της ώρας και είναι έτοιµο.
ΠΗΓΗ:http://www.incrediblecrete.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου