ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 12ο ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 12ο ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Πραγματοποιήθηκε το 12ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώσε η νικήτρια ομάδα του περσινού, Άστεγοι Λύται με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσω μιας Mobile Application για Android & iPhone 
Νικήτρια ομάδα στο 12ο κυνήγι θησαυρού αναδείχτηκε η ομάδα "Χοιροκίνητοι". Συνολικά στο κυνήγι υπολογίζεται πως έλαβαν μέρος 5.000 άτομα.


Η έναρξη για το 12ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού δόθηκε στη Λότζια στις 10: 30 π.μ. και συνεχίζεται μέχρι και τώρα.
Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ την οργάνωση του έχει αναλάβει φέτος η περσινή νικήτρια ομάδα «Άστεγοι Λύται», η οποία αποτελείται  από 20 εθελοντές/ντριες νεαρής ηλικίας.




Το παιχνίδι ξεκίνησε στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν η ομάδα «Άστεγοι Λύται» ανακοίνωσε τον εναρκτήριο γρίφο. Παντού στο κέντρο του Ηρακλείου, οι 140 συμμετέχουσες ομάδες οι οποίες αποτελούνται από περίπου 5.000 κυνηγούς, έχουν στήσει σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου τα στρατηγία τους και έχουν συνεχή ενημέρωση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που συνεργάζονται με τους οργανωτές.
Η αναζήτηση του Κρυμμένου Θησαυρού διαρκεί όλη μέρα και σε κάθε σημείο της πόλης του Ηρακλείου.
Στις 19:30 (περίπου) θα γίνει η τελετή λήξης του παιχνιδιού και θα βραβευτεί η νικήτρια ομάδα. Η νικήτρια ομάδα  θα αναλάβει το επόμενο παιχνίδι για το ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του 2015, από το Δήμο Ηρακλείου.




Το παρών εκτός από τους συμμετέχοντες στο φετινό Κυνήγι έδωσε και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Νίκος Γιαλιτάκης, που με τη σειρά του μετέφερε στους παρευρισκομένους τον παλμό για την έναρξη του Καστρινού Καρναβαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............