Η Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στη «Σπιναλόγκα» με τη συνέχεια του επιτυχημένου βιβλίου της «Το Νησί» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στη «Σπιναλόγκα» με τη συνέχεια του επιτυχημένου βιβλίου της «Το Νησί»

Η Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στη «Σπιναλόγκα» με τη συνέχεια του επιτυχημένου βιβλίου της «Το Νησί»!
Η Βρετανίδα συγγραφέας ανακοίνωσε τη συνέχεια του best-seller βιβλίου της οποία θα έχει τίτλο «One August Night» (Μια βραδιά του Αυγούστου) και θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου του 2020 (reader.gr).

Η ιστορία πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε στο Νησί, ακολουθώντας τη ζωή των πρωταγωνιστών αφ’ ότου εγκατέλειψαν τη Σπιναλόγκα.
Είναι 25 Αυγούστου 1957. Η βραδιά μιας μεγάλης γιορτής στην Πλάκα για το κλείσιμο της Σπιναλόγκα, το μικρό νησί  που από το 1904 χρησιμοποιήθηκε ως Λεπροκομείο. Η θεραπεία της ασθένειας έχει πλέον ανακαλυφθεί βρεθεί και οι κάτοικοι του νησιού είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στους αγαπημένους τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Όμως ένα τραγικό και βίαιο γεγονός έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη γιορτή. Την ώρα που κάποιοι γιορτάζουν την ελευθερία τους, ορισμένοι είναι καταδικασμένοι να χάσουν τους δικούς τους. Είναι εκείνοι που πρέπει να αντιμετωπίσουν μια αδιανόητη απώλεια και να ξαναχτίσουν τις ζωές που νόμιζαν ότι είχαν.

Τηλεοπτική μεταφορά στην ΕΡΤ του μυθιστορήματος “Καρτ Ποστάλ”

Στην τελική ευθεία για έγκριση είναι επίσης η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματός της «Καρτ Ποστάλ» για την ΕΡΤ. Η σειρά προγραμματίζεται για τέλη του έτους ή αρχές του επόμενου και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, καθώς πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες και πολύ απαιτητικά γυρίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............