Χρυσό Βραβείο για το Συνεταιρισμό Κριτσάς - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Χρυσό Βραβείο για το Συνεταιρισμό Κριτσάς

Άλλο ένα βραβείο προστέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον μακρύ κατάλογο βραβείων και διακρίσεων που έχει συγκεντρώσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κριτσάς για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγει. Πρόκειται για το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία ποιοτικό ελαιόλαδο μεσαίας έντασης φρουτώδους στον διεθνή διαγωνισμό Berlin GOOA 2020.

Η βράβευση αφορά στο ελαιόλαδο Kritsa 0.3 το οποίο διακρίνεται για το χρυσοπράσινο χρώμα του, την ιδιαίτερη γεύση του και τη φήμη του. Μια φήμη που χτίστηκε σιγά σιγά από το 1927 και η οποία αποτέλεσε το σημείο κλειδί για την πρόσφατη καταχώριση της ονομασίας Κριτσά στο μητρώο προϊόντων με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο διαγωνισμός Berlin GOOA 2020  είναι ένας νέος διαγωνισμός ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στους διεθνείς διαγωνισμούς που διεξάγονται κάθε χρόνο, με σκοπό την αναγνώριση των άριστων προϊόντων ελαιολάδου, προσφέροντας ένα βραβείο ευρωπαϊκού κύρους με παγκόσμια εμβέλεια.
Η νέα αυτή βράβευση ανήκει, όπως και όλες οι προηγούμενες, σε όλη την οικογένεια του Συνεταιρισμού Κριτσάς. Μιας οικογένειας, της οποίας τα μέλη, εδώ και 100 χρόνια έχουν δεσμευτεί να παράγουν ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο και να το ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............