Εθελοντικός Καθαρισμός Κάτω Βρύσης Παρασπορίου την Κυριακή 31 Μαίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Εθελοντικός Καθαρισμός Κάτω Βρύσης Παρασπορίου την Κυριακή 31 Μαίου


Μπορεί φέτος η Πανελλήνια δράση καθαρισμού - καλλωπισμού κοινόχρηστων χώρων "Let's do it Greece" να ακυρώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης και να έπρεπε να "ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", αλλά ΕΜΕΙΣ προκειμένου να καθαριστεί η Κάτω Βρύση ώστε ο χώρος να γίνει ξανά διαθέσιμος για όλους μας, την Κυριακή 31 Μαίου, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρασπορίου διοργανώνει στις 10:45 το πρωί εθελοντική δράση καθαρισμού και καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να έρθουν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας (όποιος διαθέτει φτυάρι, σκαλίδα, τσάπα, τσουγκράνα, καρότσι, χορτοκοπτικό κλπ θα ήταν χρήσιμο να τα φέρει). Μετά το πέρας των εργασιών ο σύλλογος θα προσφέρει γεύμα σε όλους τους εθελοντές.

Σας περιμένουμε όσους περισσότεροι μπορείτε, διότι χωρίς την παρουσία αρκετών εθελοντών δεν είναι εφικτός ο καθαρισμός αυτού του υπέροχου χώρου που περιλαμβάνεται στο Γεωπάρκο Σητείας.
Εννοείτε για την πραγματοποίηση της δράσης θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μικρές ομάδες, γάντια, μάσκες κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............