“Τιμητική Αναφορά στο Mythos Palace Resort & Spa” Greek Hotel of the Year Awards 2020 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

“Τιμητική Αναφορά στο Mythos Palace Resort & Spa” Greek Hotel of the Year Awards 2020

Το Mythos Palace Resort & Spa στη Γεωργιούπολη Χανίων, για ακόμη μία φορά, τιμήθηκε στα Greek Hotel of the Year ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία στην κατηγορία “Family Resort”.


Η μοναδική φιλοσοφία του Mythos Palace, οι υψηλής ποιότητας all-inclusive υπηρεσίες του, το ιδιαίτερο φυσικό του κάλλος και οι εξαιρετικές του εγκαταστάσεις, ανέδειξαν το resort ως εξέχουσα επιλογή διακοπών και χαλάρωσης για ολόκληρη την οικογένεια.
Τα βραβεία διοργανώθηκαν για άλλη μία χρονιά από το Hotel&Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Η αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από διακεκριμένα στελέχη του τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διοίκηση του resort επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοργάνωση και την κριτική επιτροπή για την τιμητική αναφορά στο πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο. Το Mythos Palace στοχεύει στην ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως και στη διαφοροποίησή του από τον ανταγωνισμό μέσω της προσφοράς μοναδικών εμπειριών κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Post Top Ad

.............