Στον απόηχο των καρναβαλικών εκδηλώσεων ο απολογισμός για το δήμο Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Στον απόηχο των καρναβαλικών εκδηλώσεων ο απολογισμός για το δήμο Σητείας

Στον απόηχο των καρναβαλικών εκδηλώσεων και πριν καταλαγιάσουν καλά καλά τα κομφετί και οι σερπαντίνες , είναι η ώρα για ένα μικρό απολογισμό.
Δεδομένων το απροσδόκητων εξελίξεων , της ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου , λόγω κορονοϊού, ένα είναι σίγουρο, τα καταφέραμε .


Αν και οι μεγάλες παρελάσεις δεν έγιναν , καταφέραμε να κρατήσουμε το κέφι του κόσμου αμείωτο , με τις παράλληλες εκδηλώσεις , με τα καλέσματα στα πληρώματα για βόλτες στο λιμάνι με τις στολές τους , με τα street party, κτλ…
Μετά το πρώτο σοκ , της ακύρωσης του καρναβαλιού ανασυνταχτήκαμε, κάναμε άμεσες διορθωτικές κινήσεις στα πλαίσια της διοργάνωσης, ώστε να καλυφθούν τα κενά από τη μη πραγματοποίηση των παρελάσεων . Οι πολυπληθείς επισκέπτες μας έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι , διασκέδασαν στο έπακρο και απόλαυσαν τη απαράμιλλη Σητειακή φιλοξενία , με αντίκτυπό φυσικά στις κρατήσεις των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία μας , όπου κερδήθηκε πανηγυρικά το στοίχημα , με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία ακύρωση.
Ευχαριστούμε μέσα από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και πρώτα από όλα τους χορηγούς μας, που με την οικονομική τους στήριξη, βοήθησαν στην διαφημιστική καμπάνια του βίντεο του καρναβαλιού σε τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Κρήτη, ( 40 Τηλεοπτικά σποτ την τελευταία εβδομάδα ) αλλά και πανελλήνιας πληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας μέσω των social media – facebook , instagram κτλ. .
Ειδικότερα ,τον Μέγα χορηγό μας Ζαχαροπλαστείο Μητσακάκη ,τους Χρυσούς χορηγούς : Si mel Σαβιδάκης , ΟΙΝΩ Κοκολάκης & Matthaios Art Jewels , τους Αργυρούς χορηγούς : Fredi οικοδομικές εργασίες , Ταβέρνα το Στέκι , Sitia Collection Λιμπερίου Κώστας , Music bar Wall & καφετέρια Καφέ Καφέ όπως και τους υποστηριχτές χορηγούς , Κρέμα κανέλα ζαχαροπλαστείο , Bistrot κρέμα κανέλα , Τάκης - Βούλα ζαχαροπλαστείο & τα ξενοδοχεία Ιτανος , Elysse και Sitia beach.
Ευχαριστούμε το Δήμο Σητείας , το ΔΟΚΑΣ ,τον ΟΑΣ, τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Σητείας Άρη Αλάτσαρη , την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Πλατανάκη , τον Εμπορικό Σύλλογο και την πρόεδρό του κα Μάρω Νικητάκη , το Σύλλογο Κατα/των Εστίασης & Ψυχαγωγίας , το Διονύση Κριθαράκη και τους DJ Μάκη Αρακλιώτη , Σίμο Ρεμπελάκη , Θεόδουλο Λαγουδάκη και Ματθαίο Μαρκάκη για την τεχνική, ηχητική και μουσική κάλυψη όπως των εκδηλώσεων .
Για μια ακόμα φορά τους Derek Boyd & liz Dremont που με τις υπέροχες φωτογραφίες τους βοηθούν να ταξιδέψει το καρναβάλι της Σητείας σε όλο τον κόσμο , τον Δημήτρη Παθιάκη - mitato films για την παραγωγή των βίντεο του καρναβαλιού , όπως και τα τοπικά μέσα ενημερώσεις για την προβολή των εκδηλώσεων .
Την αστυνομία , το λιμενικό σώμα, την ΕΔΕΑΚ και τον Ερυθρό σταυρό για την διαφύλαξη της ασφάλειας των εκδηλώσεων.
Τέλος να επισημάνουμε ότι το καρναβάλι μας έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική , προσελκύει επισκέπτες από όλη την Κρήτη και από άλλα μέρη της Ελλάδας , δημιουργεί έσοδα στην αγορά της πόλης όπως και ένα τεράστιο κύκλο εργασιών που συνεισφέρει γενικότερα στο ακαθάριστο εισόδημα της πόλης .
Με την ευχή να είμαστε καλά μέχρι του χρόνου χωρίς προβλήματα , ασθένειες και άλλες δύσκολες καταστάσεις , παίρνουμε μερικές μικρές ανάσες ξεκούρασης αποχαιρετώντας το καρναβάλι 2020 και ξεκινάμε την δουλειά για διοργάνωση του Καρναβαλιού Σητείας 2021 !!!

Post Top Ad

.............