Η “Παγκρήτιος Eνωσις” έκοψε την πίτα της στο “Κρήτη ΙΙ” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η “Παγκρήτιος Eνωσις” έκοψε την πίτα της στο “Κρήτη ΙΙ”


Η μεγάλη συνάντηση πλαισιώθηκε με ομιλίες και χαιρετισμούς καθώς και εορταστικά δρώμενα που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση. Ο  πρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως», Γ. Μαριδάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES για τη φιλοξενία της.


Από την πλευρά της ΑΝΕΚ LINES, ο Πρόεδρος Γιώργος Κατσανεβάκης, διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει τις ενέργειες φορέων, & εξέφρασε εκ μέρους της εταιρείας την υπερηφάνεια του που η ANEK αποτελεί  σημείο αναφοράς των Κρητών για τα ταξίδια και τις κορυφαίες εκδηλώσεις τους.
Ο πλοίαρχος του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» Κώστας Κουτσάκης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο πλοίο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Τους προσκλεκλημένους διασκέδασαν οι κρητικοί καλλιτέχνες Γιάννης Αποστολάκης στην λύρα, Λευτέρης Γλαμπεδάκης στο λαούτο, Βασίλης Σκουλάς  και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου. Στην συνέχεια οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα πλούσιο κρητικό κέρασμα με εκλεκτά εδέσματα.


Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους, ο Υπουργός Υγείας, Βασ. Κικίλιας, ο Υπουργός Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ι. Πλακιωτάκης, η βουλευτής  Χανίων Ντ. Μπακογιάννη, ο νέος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Στυλ. Πετράκης κ.α

πηγη χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............