Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην 11η Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλο. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην 11η Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλο.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλος, συνοδευόμενος από τους Αιδεσιμώτατους Πρωτ. Αντώνιο Τσαγκαράκη, Αρχιερατικό Επίτροπο της Ε´ Αρχιερατικής Περιφέρειας, τον Εφημέριο Αγίας Τριάδος και Απιδίων πρωτ. Ιωάννη Φραγκιαδάκη, τον Οικονόμο π. Γεώργιο Φυτρολάκη, Εφημέριο της Ενορίας Ζήρου, μετέβη στην 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (Μ.Σ.Ε.Π.) Ζήρου, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της μονάδος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή Σμήναρχου κ. Μάριου Σφενδουράκη. 
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή και τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για την προσφορά τους προς την πατρίδα, τους συνεχάρη για το υψηλό φρόνημα και το ήθος τους και ευχήθηκε εγκάρδια καλή και ειρηνική χρονιά, με υγεία και δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουν στις δύσκολες μέρες μας, με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες των προστατών της Αεροπορίας Παμμεγίστων Ταξιαρχών, να επιτελούν την υψηλή αποστολή τους για την προάσπιση και διασφάλιση της εναέριας εθνικής μας ασφάλειας. 

Ο Διοικητής της 11ης Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου Σμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο κ. Kύριλλο διότι πάντοτε είναι κοντά τους και ευχαρίστως ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση της μονάδος.
Στην ακολουθία του Αγιασμού και στην τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σητείας Αντιδήμαρχος κ. Νικ. Μακρυνάκης, ο Λιμενάρχης Σητείας κ. Ιωάννης Ψαράκης, ο Διοικητής του Αστυν. Τμήματος Σητείας κ. Γεώργιος Μάλλιος και άλλοι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας του τόπου, καθώς και ο Διευθυντής της Δ/νσης Δασών Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Συλλιγάρδος.

Post Top Ad

.............