Χριστουγεννιάτικα bazaars διοργανώνει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικα bazaars διοργανώνει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στα Χανιά


Χριστουγεννιάτικα bazaars διοργανώνει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στα Χανιά καλώντας το κοινό να στηρίξει το έργο και τις δράσεις του. Bazaar θα πραγματοποιηθεί από 27-31/12 στο Πάρκο Ειρήνης & Φιλίας (Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη) ώρες 11.00- 21.00.


Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης, στην Οδό Τσουδερών 38Α.
Επίσης για 6η συνεχή χρονιά ανοίγει τις πόρτες της χριστουγεννιάτικης εορταγοράς του στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στην οδό Ελ. Βενιζέλου στην πλατεία του Εμπορικού Κέντρου ως και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου με διακοσμητικά, δώρα, παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά, κατασκευές κ.ά. Το ωράριο θα είναι, τις καθημερινές 10.00-14.00 και 17.30-20.30, Σάββατο-Κυριακή 10.00-14.00, παραμονές Πρωτοχρονιάς 10.00-18.00. Η εορταγορά και φέτος πλαισιώνεται από ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
Η Ομάδα Στήριξης «Συνάνθρωπος» θα διαθέσει και φέτος χριστουγεννιάτικα στολίδα και γούρια, δημιουργίες των εθελοντριών του εργαστηρίου της. Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικη είδη θα είναι διαθέσιμα στα παρακάτω σημεία: Μέχρι και την 31/12 στο κιόσκι στην Παραμυθούπολη του Δήμου Χανίων στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας και την 31/12 στη BelivOΧώρα και στον χώρο του Belive Family Sports club στο Κάτω Δαράτσο, καθ’ όλη τη περίοδο των εορτών στο καφέ Central στο κέντρο των Χανίων, κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του. Τα έσοδα από τα Χριστουγεννιάτικα είδη διατίθενται για τη στήριξη των δράσεών του.

πηγη χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............