Πολύ αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2020 από την έκθεση WTM του Λονδίνου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πολύ αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2020 από την έκθεση WTM του Λονδίνου





Με συγκρατημένη αισιοδοξία η έκθεση World Travel Market 2019. Αρκετός κόσμος, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες επαγγελματίες, τοπικοί άρχοντες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι. Και εμπορικοί επισκέπτες. 
Η αντιπροσωπεία της Σητείας έδωσε και φέτος το παρόν με τον πρόεδρο των ξενοδόχων επαρχίας Σητείας κύριο Γιάννη Κακουράκη.



Πολύ αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2020 από την έκθεση WTM του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL London, σύμφωνα με το κλίμα που καταγράφει από την έκθεση η FedHATTA, η οποία δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» μέσα από το περίπτερο του ΕΟΤ.

 Στο πλαίσιο της έκθεσης συναντήσεις με tour operator συνεργάτες από διάφορες χώρες καθώς και συζήτηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις εκτιμήσεις της αγγλικής αγοράς στο κλίμα ανησυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις του Thomas Cook, το Brexit και τις ανακατατάξεις.


Τα τουριστικά γραφεία έχουν κλείσει πολλά επαγγελματικά ραντεβού με επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ενώ το ενδιαφέρον που καταγράφεται για επαφές με κατεύθυνση την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό, είναι έντονο.
Παράλληλα, οι κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής κυμαίνονται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, και σε πολλές περιπτώσεις ανώτερα σε σύγκριση με του 2019.

Όλα δείχνουν ότι η ερχόμενη σεζόν θα κυμανθεί στα ίδια και ίσως υψηλότερα επίπεδα με την φετινή.
Ο προγραμματισμός των πτήσεων από τους tour operators, ο οποίος ωστόσο θα κριθεί αργότερα μέσα στο 2020, θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την φετινή χρονιά καλύπτοντας στο μεγαλύτερο βαθμό το κενό από την κατάρρευση του Thomas Cook.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρείται και για ειδικές μορφές τουρισμού στην Ελλάδα.
Ο προγραμματισμός πτήσεων είναι ιδιαίτερα αυξημένος από τις σκανδιναβικές αγορές προς Κρήτη.
Αν όλα πάνε καλά και με το Brexit, δηλαδή υπάρξει συμφωνία, η σεζόν θα διαμορφωθεί τουλάχιστον στα περυσινά επίπεδα».


Post Top Ad

.............