Δωρεάν Μαστογραφίες στα Ανώγεια στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου από την Κινητή Μονάδας της Περιφέρειας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δωρεάν Μαστογραφίες στα Ανώγεια στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου από την Κινητή Μονάδας της Περιφέρειας

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού του Δήμου Ανωγείων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την προστασία και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας  προχώρησε σε συνεργασία με την  Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης για τη διενέργεια δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες του  Δήμου Ανωγείων.Η Νέα Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι .Ένα ταξίδι Ανθρώπινο οραματικό μια πράξη Αγάπης για τις Γυναίκες. Ένα ταξίδι που έχει στόχο να φωτίσει και να δημιουργήσει τις σωστές πεποιθήσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δεν αφήνω τίποτα στην άγνοια … τίποτα στην τύχη .Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ
Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στο Δήμο Ανωγείων 23 και 24 Σεπτεμβρίου ,στο προαύλιο χώρο του Κ.Υ. Ανωγείων.  Θα εξεταστούν γυναίκες:
-Ηλικίας 40-75 ετών
-Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί σε μαστογραφικό έλεγχο καθώς και οι ανασφάλιστες γυναίκες.
– Αποκλείονται οι γυναίκες που έχουν κάνει α) ολική μαστεκτομή β)μαστεκτομή πριν την πάροδο 10 ετών γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα  μικρότερο του ενός έτους δ) όσες έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.
Η γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται από ιατρούς του Ακτινολογικού Τμήματος Βενιζελείου Νοσοκομείου.Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.
Τηλέφωνο επικοινωνίας::2834031484 , 2834031411
Δωρεάν Μαστογραφίες στα Ανώγεια στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου από την Κινητή Μονάδας της Περιφέρειας

Post Top Ad

.............