J.M. Barrie «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ» την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

J.M. Barrie «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ» την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Ηράκλειο

Οι ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ και η MAROSSOULIS PRODUCTIONS παρουσιάζουν σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη J.M. Barrie «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ» ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 στις 21:30 στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019» 


«Όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, εκτός από ένα ...» Μια θεατρική πανδαισία για όλα τα παιδιά. Πρόκειται για μια σύγχρονη , δυναμική , μαγευτική ,φανταστική παραγωγή του διαχρονικού αριστουργήματος του J.M. Barrie, που μας οδηγεί σε μια Χώρα του Ποτέ που θα μπορούσε να είναι καλά κρυμμένη στην καθημερινότητα των παιδιών της πόλης .Η Χώρα του Ποτέ είναι το Τώρα . Πρόκειται για ένα εφευρετικό παιχνίδι και μια μαγεία ορατή στον καθένα. Η Χώρα του Ποτέ είναι μια παιδική χαρά περιπέτειας, όπου τα χαμένα παιδιά ζουν σήμερα με αντικείμενα που βρίσκονται γύρω τους. Ένα έργο που θα ήθελε να μιλήσει κυρίως για την αγάπη και την αμέριστη έγνοια και μέριμνα προς τα παιδιά , αλλά ακόμη θίγει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την απώλεια, την εγκατάλειψη και τον παιδικό πόνο και τις δυσκολίες της ενηλικίωσης. 

Αυτή η παράσταση δεν είναι απλώς μια μεγάλη περιπέτεια - είναι η ίδια η ζωή . Διασκευή –Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης Σκηνικά –κοστούμια: Μαγικές Σβούρες Κίνηση : Χριστίνα Σουγιουλτζή-Αντιγόνη Λινάρδου Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης Διδασκαλία τραγουδιών: Ιωάννα Εμμανουήλ Μάσκες – Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ειρήνη Καλογεροπούλου- Ρενάτα Τσιούλου Παραγωγή: Μαγικές Σβούρες – Επιχειρήσεις Μαροσούλη Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Βέβης , Μικές Γλύκας, Ντέπυ Μοράρη ,Νεφέλη Οικονόμου, Τάσος Ράπτης, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος , Χρυσαλένα Χριστοπούλου, Μαριλίζα Χρονέα Με την φροντίδα της Ελεονώρας Μελέτη

Είσοδος: 12€ 
Προπώληση: 10€ 
Μειωμένο: 8€

Post Top Ad

.............