Γιώργος Περβολαράκης «FAFLÁGOS Vol.3» New*Sea*Wave την Τρίτη 13 Αυγούστου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Γιώργος Περβολαράκης «FAFLÁGOS Vol.3» New*Sea*Wave την Τρίτη 13 Αυγούστου στο Ηράκλειο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ «FAFLÁGOS Vol.3» New*Sea*Wave ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 στις 21:30 στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019»


O διακεκριμένος μουσικός Γιώργος Περβολαράκης, ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων Μiscelanea Guitar Quartet και Dr. Opin (φωνή, στίχοι, σύνθεση), παρουσιάζει μία πειραματική σόλο συναυλία με φωνή, κλασσική κιθάρα, φυσαρμόνικα κι ένα παλιό ραδιόφωνο· με επιρροές από το γαλλικό Chanson, το αγγλικό New Wave, το αμερικάνικο Post-Punk, το ελληνικό Νέο Κύμα, τη Ska και Calypso της Καραϊβικής, την Bossa Nova της Βραζιλίας, τα βαλς της Βενεζουέλας και το ισπανικό Flamenco. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται νέα δικά του τραγούδια, καθώς και συνθέσεις για παραστάσεις των θεάτρων Tatu και Toihaus, νέες εκδοχές τραγουδιών των Dr. Opin, συνθέσεις του ρεπερτορίου της κλασικής κιθάρας από την Baroque εποχή έως το σήμερα, μουσική του 17ου αιώνα από την Ιταλία, αλλά και τραγούδια αγαπημένων μουσικών, όπως του Van Morrison, του Leonard Cohen, του Δημήτρη Λάγιου, του Λουκιανού Κηλαηδόνη κ.ά.

Ο ίδιος σημειώνει: “Ο Φαφλάγκος είναι ένας μαγευτικός κόλπος του Νότιου Κρητικού Πελάγους δυτικά της αρχαίας Σιδωνίας. Εκεί ο παφλασμός της θάλασσας δε σταματά να ηχεί σχεδόν ποτέ μέσα από την κοίτη του ποταμού Μπλαβάρη, ενώ το καλοκαίρι τα τζιτζίκια μοιάζουν να τραγουδούν όλες τις μελωδίες που γεννιούνται στις ακτές αυτού του κόσμου. Είναι τόπος ανατολής και δύσης, αναχώρησης κι επιστροφής, τόπος όπου τον Αύγουστο του 2017 σχηματίστηκε ο κύριος κορμός της πρώτης εκδοχής αυτών των σόλο εμφανίσεών μου, τις οποίες δε θα μπορούσα να ονομάσω διαφορετικά παρά Faflágos”.

Ηχοληψία: Δημήτρης Χατζάκης
Είσοδος: 8€

Γιώργος Περβολαράκης  «FAFLÁGOS Vol.3» New*Sea*Wave την Τρίτη 13 Αυγούστου στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............