Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Λέσχη Φίλων του Νοσοκομείου Νεάπολης «Η θετική σκέψη» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Λέσχη Φίλων του Νοσοκομείου Νεάπολης «Η θετική σκέψη» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Η Λέσχη Φίλων του Νοσοκομείου Νεάπολης  «Η θετική σκέψη», ο πολιτιστικός αθλητικός οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), πραγματοποιούν δυο συναυλίες στη Νεάπολη Λασιθίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης  και συγκεκριμένα:


– 14 Αυγούστου Παραδοσιακή κρητική βραδιά – Συγκρότημα Μανώλη & Αντώνη Χαριτάκη στις 9:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Νεάπολης.
Συμμετέχει  το χορευτικό τμήμα της Σχολής Χορού «Το Σπίτι της Τέχνης» Ανδριανής Γαλανού. Ελεύθερη είσοδος για τους πολίτες.
– 15 Αυγούστου Παραδοσιακό γλέντι με τον Πέτρο Ίμβριο στην κεντρική πλατεία Νεάπολης στις  9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.
Συμμετέχει το μουσικό σχήμα του Μάνου Χατζημάρκου με τους Aντώνη Μαλιωτάκη, λύρα & τραγούδι – Ευτύχη Μερτζάνη, μαντολίνο & τραγούδι – Μανώλη Κισσανδράκη, λαούτο.

Post Top Ad

.............