Τι χρειαζόμαστε:
- 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς
- 2/3 της κούπας ελαιόλαδο
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 2 μέτρια κολοκυθάκια
- 2 μέτριες πατάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τους χοχλιούς και τα λαχανικα. Τα λαχανικά τα κόβουμε στα 4.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και τριγαρίζουμε λιγο το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε τους χοχλιούς και τους αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Αφήνουμε για 3 λεπτά και ρίχνουμε νερό να σκεπάσει τα λαχανικα μας.
- Αλάτοπιπερωνουμε.
- Αφήνουμε σε χαμηλή φωτια εως ότου βράσει και η πατάτα.
- Σερβίρεται ως έχει.
Από την γιαγιά Ευανθία. Καλή σας όρεξη!
ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/