Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου λίγα λεπτά μετά τις 10.00 το βράδυ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου λίγα λεπτά μετά τις 10.00 το βράδυ


Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου λίγα λεπτά μετά τις 10.00 το βράδυ , όταν ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της  οδό Σμπώκου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο, έχασε τον έλεγχο και σύμφωνα με πληροφορίες υπό την επήρεια αλκοόλ, διέγραψε μια τρελή πορεία με το τζιπ αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω στις μπάρες, όπου στη συνέχεια αναποδογύρισε χτυπώντας σε σταθμευμένο όχημα.
 Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρέθηκε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος παρέλαβαν τον άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.



Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε μέσα στο ΙΧ και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών με 2 οχήματα της υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό. Άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τόσο απο την πλευρά της διαστύρωσης Σπώκου και Αντιστάσεως όσο και απο την  πλευρά της Λεωφόρου Ιωνίας όπου και απέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Στο σημείο σημειώθηκε για πολλή ώρα μποτιλιάρισμα ενώ πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στο σημείο. 



Post Top Ad

.............