Μια διαφορετική επίδειξη μόδας στο πλευρό της ομάδας Στόχος-Πρόληψη στο Μέγαρο NTORE την Τετάρτη 24 Ιουλίου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Μια διαφορετική επίδειξη μόδας στο πλευρό της ομάδας Στόχος-Πρόληψη στο Μέγαρο NTORE την Τετάρτη 24 Ιουλίου.



 Η καρδιά της μόδας χτυπάει στο κέντρο του Ηρακλείου στο Μέγαρο NTORE την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Μια διαφορετική επίδειξη μόδας... για καλό σκοπό, στο πλευρό της ομάδας Στόχος-Πρόληψης αντιμετώπισης κατά του καρκίνου του μαστού...




Μια ιδιαίτερη διοργάνωση για καλό σκοπό στο DORE PANORAMA στον  5ο όροφο, που θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό πασαρέλας με γνωστά μοντέλα του Ηρακλείου και την μοναδική Χρύσα Διλβόη.


Η Χρύσα Διλβόη δραστηριοποιείται στην διοργάνωση εκδηλώσεων μόδας από το 2007, σημειώνοντας κάθε φορά τεράστια επιτυχία, ο επαγγελματισμός και οι πείρα της στο χώρο του modeling την κατατάσσει στην κορυφή των διοργανωτών, αφού καταφέρνει κάθε φορά, σε κάθε νέα διοργάνωση να μην αντιγράφει ούτε καν τον ίδιο της τον εαυτό. Αφήνει τους άλλους να το κάνουν...! Τελικά... ''ο καθένας στο είδος του που λένε''

Χρύσα Διλβόη



Oι ικανότητες της στο promotion και το marketing εξίσου μοναδικές...

Οι προωθητικές ενέργειες επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται, παύουν να είναι μια διεκπεραιωτική διαδικασία και γίνονται τέχνη. 

Με αμεσότητα και δημιουργικότητα φροντίζει τα μηνύματα και τα προϊόντα σας να φτάσουν στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό σας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές ποιότητας που έχετε θέσει.




Η παρουσία της στα κοινωνικά άρχισε το 2003 ως μουσικός παραγωγός ενώ παράλληλα. 
Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση ενώ διαθέτει και πτυχίο δημοσιογραφίας. 



Με μεγάλη αγάπη για το θέατρο και την υποκριτική, την κέρδισε όμως ο χώρος του modeling και οι διοργανώσεις επιδείξεων μόδας, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψει  το θέατρο, συνδυάζοντας τα και τα δυο.  Αγαπάει αυτό που κάνει και το στηρίζει με κάθε τρόπο, γι' αυτό άλλωστε ότι κάνει το κάνει καλά με την οργάνωση και τη συνέπεια της . Όπως λέει και η ίδια, τα θέλω όλα στην εντέλεια!




Σε συνεργασία πάντα με τα καλύτερα καταστήματα του Ηρακλείου, με χειροποίητες τουαλέτες, ενδύματα για όλες τις ώρες, με τους καλύτερους κομμωτές και μακιγιέζ, καταφέρνει να δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται με χορευτικά shows, ζωντανή μουσική και διάφορα happenings. 


Η Χρύσα Διλβόη είναι μεγάλος υποστηριχτής της ομάδας Κρήτης Στόχος-Πρόληψη του καρκίνου του μαστού των γυναικών και έτσι η φετινή διοργάνωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό στηρίζοντας την ομάδα Στόχος-Πρόληψη με μέρος των εσόδων. 


Οι δραστηριότητες της ομάδας είναι πολλές και ποικίλουν, παρέχεται δωρεάν προληπτικός έλεγχος για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας σε συνεργασία με ιδιώτες εθελοντές Ιατρούς με εξειδίκευση στον μαστό κάνοντας περιοδείες σε ολόκληρη την Κρήτη, επίσης παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.


Αυτό το διάστημα εξετάζονται δωρεάν οι εργαζόμενες των Super Market Χαλκιαδάκης και η επόμενη δραστηριότητα θα είναι στην περιοχή της Μεσσαράς μιας και η ακαταλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Στόχο-Πρόληψη,

Ηρακλή 61 Κορώνη Μαγαρά, Ηράκλειο Κρήτης


Email: stoxoscrete@hotmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: 2810 319 396 & 6943 150 841

Post Top Ad

.............