Πρωτοβουλία του Π.Σ Πραισού για το πρόγραμμα Erasmus+ KA 1- Mobility of youth workers – Contact Making Event (CME) από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2019 με επίκεντρο τα χωριά της Πραισού. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Πρωτοβουλία του Π.Σ Πραισού για το πρόγραμμα Erasmus+ KA 1- Mobility of youth workers – Contact Making Event (CME) από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2019 με επίκεντρο τα χωριά της Πραισού.


Πολιτιστικός Σύλλογος Πραισού
Ανακοίνωση 
Ο σύλλογος μας σε μια από τις προσπάθειες του να διασώσει και να αναδείξει τα χωριά μας έχει καταθέσει προτάσεις σε διάφορα προγράμματα. Ένα από τα προγράμματα είναι το Erasmus+ KA 1- Mobility of youth workers – Contact Making Event (CME). Η πρώτη συνάντηση για το πρόγραμμα αυτό θα γίνει από 5 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου 2019 με επίκεντρο τα χωριά της Πραισού. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν νέοι από τη Σουηδία, Ιταλία, Ρουμανία, Εσθονία, Λετονία, Πορτογαλία και νέοι του συλλόγου μας ως εκπρόσωποι της Ελλάδας. 



Τα χωριά μας είναι γνωστά για τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους την ιστορία τους, την πολιτιστική κληρονομιά τους αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων τους. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό νέοι με καταγωγή από τα χωριά μας να συμμετέχουν στην συνάντηση αυτή γιατί θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα για τις επόμενες συναντήσεις που θα γίνουν στις άλλες χώρες. Όσοι νέοι θέλουν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα να επικοινωνήσουν μαζί μας στο EMAIL: info@praisos.com για να τους αποσταλεί το ενημερωτικό υλικό ή να επικοινωνήσουν με τον Συκιανάκη Γιάννη ο οποίος είναι ο γραμματέας του προγράμματος. 



Εκ του ΔΣ

Post Top Ad

.............