Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσκεψη της κινητής μονάδας προληπτικής οδοντιατρικής στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσκεψη της κινητής μονάδας προληπτικής οδοντιατρικής στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσκεψη της κινητής μονάδας προληπτικής οδοντιατρικής στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Κρήτης η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης θα προχωρά σε φθορίωση και έλεγχο στοματικής υγιεινής σε παιδιά του Δημοτικού σε όλη την Κρήτη.
Μια ακόμα αξιόλογη προσπάθεια και δράση του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου και του προέδρου του Κώστα Γκούφα που με τις ενέργειες τόσο του ίδιου όσο και όλου του Δ.,Σ ενώνουν τους κατοίκους όλου του χωριού.



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Να ευχαριστήσουμε τον ιατρό και πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κύριο Γιώργο Πιτσούλη τον ιατρό κύριο Λουμπούνη και τον ιατρό κύριο Βαρούχα!

Ο προληπτικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της καλής υγείας των παιδιών και για την προστασία τους από σοβαρότερα προβλήματα. Σκοπός της Περιφέρειας Κρήτης είναι , καταρχήν ο Προληπτικός Οδοντιατρικός Έλεγχος, αλλά και η ενημέρωση και ανάπτυξη Παιδείας που αφορούν στην Πρόληψη για όλα τα παιδιά της Κρήτης.





Post Top Ad

.............