Στο Παλαίκαστρο του δήμου Μαλεβιζίου γιόρτασαν με κρητικό γλέντι την παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Στο Παλαίκαστρο του δήμου Μαλεβιζίου γιόρτασαν με κρητικό γλέντι την παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, χθες, 26/07/2019, παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα, γιόρτασε με κρητικό γλέντι μαζί με τους κατοίκους στην πλατεία του Παλαιοκάστρου τον εορτασμό της εκκλησίας μας.
Οι παρουσίες πολλές και ποικίλες που μας τίμησαν. Ξεχώρισαν αυτές του νέου Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Μενέλαου Μποκέα και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι" και εκλεγέντα δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Μαλεβιζίου Σπύρου Καλλέργη. Οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό τονίζοντας και οι δύο την ανάγκη το Παλαιόκαστρο να έρθει στο προσκήνιο.






Ευχαριστούμε επίσης τον κοινοτάρχη Ροδιάς, κ. Γιάννη Στρατάκη για την παρουσία του καθώς και τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους: Ιωάννη Βάμβουκα, Ιωάννη Ντουλάκη, Μιχάλη Ξυλούρη. Ευχαριστούμε θερμά και τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κοινότητας Ροδιάς "Ανασεμιά".
Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Τάσο Ρεράκη και το συγκρότημά του, για το κέφι που έδωσαν στην βραδιά, τέλος ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς που δώσατε το παρόν και περάσαμε μαζί μια υπέροχη βραδιά!
Μια ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που δώρισαν τα αντικείμενα και τις υπηρεσίες τους: Sarakina Tsoutsouros, Cafe Puerto, Ταβέρνα Θέα Παπαδάκηςκαφέ μεζεδοπωλείο βαρσαμας, Cafe Γαλανός, Ταβέρνα Λιμανάκι, Ηλεκτρικά Τζοράκης, Δήμητρα Δασκαλάκη (χορεύτρια ), Εύα Διαμαντάκη (συγγραφέα), Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς"Ανασεμιά", ΑΦΟΙ Σημαιάκη, Silk Colour, Ιωάννη Ντουλάκη, περίπτερο Ντόνα, Cretan Bites (Κρανιωτάκης Γιώργος), Chipelas (Πέλα Μαραγκάκη), Οινοποιείο Καλλέργη, ΑΦΟΙ Χουστουλάκη, Ταβέρνα "Ζαχάρης", Cafe Μαρία.

Post Top Ad

.............