Κάλεσμα των ψυχικά πασχοντων της ψυχιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Κάλεσμα των ψυχικά πασχοντων της ψυχιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ

Εμείς που ξέρουμε τι θα πει ελεύθερος ανταγωνισμός και ελεύθερη αγορά γιατί αυτή ακριβώς είναι η αιτία της νόσου μας. Η βαρβαρότητα που ζουμε έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται καπιταλισμός.
Εμείς που ξέρουμε ότι ο Θεός του κέρδους μας οδήγησε στην ψυχική πάθηση.
Εμείς που ξέρουμε ότι τα ψυχιατρεία όταν λειτουργούσαν όπως έπρεπε διέθεταν βιβλιοθήκες, θέατρα, γήπεδα άθλησης, πάρκα και είχαν τεράστιες υποδομές, γίνονταν ψυχολογικές ομαδες, θεραπευτικές δράσεις μέσω τέχνης και χίλια δυο άλλα. Τότε είχαν προσωπικό, όσο όμως πέρναγαν τα χρόνια το προσωπικό λιγόστευε και αφυδατωνονταν η δραστηριότητα τους, ώσπου τα ονόμασαν άσυλα και τα έκλεισαν με την ψήφο όλων των κομμάτων πλέον ΚΚΕ.


Μας μετέφεραν στις κλινικές των νοσοκομείων όπως εδώ στο ΠΑΓΝΗ που πριν μια δεκαετία λειτουργούσαν ορισμένα από τα παραπάνω σε πολύ μικρότερη κλίμακα και χώρο και προσωπικο. Έμπαινες όμως μέσα και "άνοιγε" κάπως η καρδιά σου. 
Τα τελευταία 10 χρόνια τα πράγματα έχουν "αγριεψει" τόσο " μέσα", όσο και έξω. Οι ελλείψεις είναι εμφανείς σε όλους τους τομείς. 
Έχει επιλεγεί το φαρμακευτικό μοντέλο, κοινώς το "χαπακωμα" με εμφανείς έλλειμμα αφού μας δίνουν 2-3 καμία φορά και περισσότερα τεμάχια από το ίδιο φάρμακο για να συμπληρώσουν τη δόση. Επίσης έχουμε φαγητο έστω και ελλειπείς. Οι καθαρίστριες περνάνε πρωί, μεσημέρι, βράδυ καθαρίζοντας μόνο συγκεκριμένα σημεία κάθε φορά. Τίποτα περισσότερο. Και η κλινική είναι κλειστή σαν φυλακή έτσι που να μπαίνεις "μέσα" με ένα μικρό πρόβλημα και αν σε πάρει από κάτω να μη βγαίνεις ποτέ. Ακόμα και ο προαυλιασμος στον περιφραγμένο χώρο γίνεται με ευθύνη του προσωπικού, ίσα για ένα τσιγάρο, 1-2 φορές τη μέρα. Και ραντζα... Παντού ραντζα, δανεικά από άλλες κλινικές καμία φορά.
Εμείς που μετα απο παρέμβαση μας γιατί δεν γίνονταν ούτε μια ομάδα, ούτε μια προσωπική ψυχολογική στήριξη, η διοίκηση προσέλαβε πριν λίγες μέρες εξωτερικές συνεργατιδες ψυχολογους για να γίνεται έστω μια ομάδα. Και όταν τελειώσει η σύμβαση, μια από τα ιδια. 
Γιατί χρειαζόμαστε πολλά περισσοτερα και πρώτα απ' όλα εργαζόμενους.
Προσωπικό όπως ζητά το σωματείο των εργαζομένων και κυρίως γιατρούς  και ψυχολόγους όπως και το υπάρχων που μας αντιμετωπίζουν πάντα με το χαμόγελο. Από αυτούς περνούμε δύναμη!!!
Για όλους τους παραπάνω λόγους καταψηφίζουμε τα κόμματα που κυβέρνησαν έως σήμερα.
Καταψηφίζουμε τα κόμματα των μνημονίων ΠΑΣΟΚ/Κιναλ, - ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ- Μερα25.
Καταψηφίζουμε με δύναμη ψυχής τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και του Βελόπουλου γιατί ξέρουμε πως έσφαξαν τους ανάπηρους στην κατοχή οι πρόγονοι τους. Γιατί ζητάνε σήμερα ευθανασία στους ψυχικά πάσχοντες και αναπηρους.
Ψηφίζουμε τους ψυχιάτρους του ΚΚΕ για να δυναμώσει η ελπίδα μας, να ακουστει η φωνή μας πιο δυνατά. 
Ψηφίζουμε την καλη μας ψυχίατρο Αναστασάκη Μαρία. 
Ζητούμε από τους γιατρούς σεβόμενοι το ιατρικό μας απόρρητο, να ρωτήσουν όλοι αν θέλουν να ψηφισουν. Ζητάμε από τη Διοίκηση να μεταφερθούν όλοι όσοι θέλουν να ψηφίσουν με ευθύνη του νοσοκομείου στις κάλπες.
Ψηλά το κεφάλι! Ψήφο στο ΚΚΕ!!!!

Ομάδα ψυχικά πασχόντων της κλινικής του ΠΑΓΝΗ

Post Top Ad

.............