ΓΑΙΑ ΕΤΕΟΚΡΗΤΩΝ «Πραισίων Γεύσεις» το Σάββατο 3 Αυγούστου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΓΑΙΑ ΕΤΕΟΚΡΗΤΩΝ «Πραισίων Γεύσεις» το Σάββατο 3 Αυγούστου


Ανακοίνωση – Κάλεσμα 
Ο σύλλογος μας θέλοντας να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της Επαρχίας Σητείας και να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη, την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα και την προβολή της διατροφικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει τo Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 στις 17.00 την εκδήλωση ΓΑΙΑ ΕΤΕΟΚΡΗΤΩΝ «Πραισίων Γεύσεις».


Η προσπάθεια μας έχει σαν απώτερο σκοπό την διάσωση και ανάδειξη των χωριών της περιοχής της Πραισού. Το ΔΣ του συλλόγου μας έχει επιφορτιστεί με τις εθελοντικές εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε η Νέα Πραισός να είναι καθαρή και να μην γίνουν λάθη και παραλήψεις. Όμως αυτή την εβδομάδα καθώς και τις επόμενες, μέλη του ΔΣ μας καθώς και κάποια μέλη και φίλοι μας προσφέρουν τις εθελοντικές εργασίες τους για κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, που με την ανακοίνωση που θα γίνει στους επόμενους μήνες από τους αρμόδιους θα μας κάνει πολύ περήφανους που καταγόμαστε από αυτή την περιοχή και επίσης θα δοθεί μεγάλη δημοσιότητα για την περιοχή μας.
Για τους παραπάνω λόγους το ΔΣ του συλλόγου μας κάνει έκκληση στα μέλη και τους φίλους μας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασιών για την εκδήλωση στην Νέα Πραισό το οποίο είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 16.00 καθαρισμός - διαμόρφωση χώρων εκδήλωσης
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 20.30 θα γίνει συνάντηση όλων όσων επιθυμούν να βοηθήσουν την ημέρα τις εκδήλωσης σε διάφορες θέσεις.
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 17.00 αποπεράτωση εργασιών – ηλεκτροφωτισμός 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΩΡΑ 17.00 μεταφορά και Τοποθέτηση πάγκων εργασίας και τραπεζοκαθησμάτων για τις δράσεις και ψήσιμο ψωμιού στον ξυλόφουρνο 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΩΡΑ 20.30 γενική πρόβα δράσεων 
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΩΡΑ 15.00 καθαρισμός – στολισμός θέσεων και πάγκων δράσεων. 

Όσα μέλη και φίλοι μας θέλουν να βοηθήσουν στην εκδήλωση αλλά και να προσφέρουν την εθελοντική εργασία τους τις καθημερινές από τις 08.00 έως 14.00 για αυτό που γίνετε κοντά στην Νέα Πραισό ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6936199968. 
Η συμμέτοχη ΟΛΩΝ μας ΜΑΖΙ ανοίγει νέους ορίζοντες ανάπτυξης για την περιοχή μας. 
Εκ του ΔΣ

ΓΑΙΑ ΕΤΕΟΚΡΗΤΩΝ «Πραισίων Γεύσεις» το Σάββατο 3 Αυγούστου

Post Top Ad

.............