Παρουσιάζεται το βιβλίο του Στέλιου Ποτηράκη, «Για αυτά γελάμε, κύριε», στον ΙΑΝΟ την Δευτέρα 10 Ιουνίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Στέλιου Ποτηράκη, «Για αυτά γελάμε, κύριε», στον ΙΑΝΟ την Δευτέρα 10 Ιουνίου

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20:30 οι εκδόσεις Σάρισα παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ της Αθήνας το βιβλίο του Στέλιου Ποτηράκη, «Για αυτά γελάμε, κύριε», σε εικονογράφηση Φώτη Φωτίου. Στο βιβλίο ξεδιπλώνονται όλα τα ευτράπελα αλλά κυρίως όλες οι (νεοφιλελεύθερες) αλήθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μορφή ημερολογίου από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία έως σήμερα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.



Λίγα λόγια για το βιβλίο
Και ενώ η χώρα βαδίζει σε εκλογές (τώρα που τελείωσαν οι εκλογές), το βιβλίο «Για αυτά γελάμε, κύριε» έρχεται στα βιβλιοπωλεία ως ένας θησαυρός γνώσης για τα πεπραγμένα του γιου, αδερφού, θείου και επίδοξου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Του ανθρώπου που ζητάει εκλογές πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του. Του οραματιστή που έδωσε θεσμικό ρόλο στον fake news editor, Άδωνι. Του πολιτικού που έχει για όλα τα προβλήματα έτοιμες τις (απο)λύσεις. Του προέδρου της καρδιάς μας, του σέξι ηγέτη μας, του ροκ καθοδηγητή μας. Του τύπου που εξορίστηκε στο Παρίσι και βρήκε την αλήθεια στον Υμηττό. Στο βιβλίο ξεδιπλώνονται όλα τα ευτράπελα αλλά κυρίως όλες οι (νεοφιλελεύθερες) αλήθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μορφή ημερολογίου από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία έως σήμερα.



Την ώρα που ο κάθε πολίτης μπορεί να ονειρεύεται ότι με τον Κυριάκο θα ζήσει το δικό του ριάλιτι επιβίωσης (και δεν θα χρειαστεί να πάει στον Άγιο Δομίνικο, θα πεινάει και στον Άγιο Ελευθέριο), ο Γαταδότης βγαίνει στις βιτρίνες με ένα βιβλίο - ωδή στον σκληρό νεοφιλελευθερισμό και την ελπίδα που αυτός φέρνει σε καναλάρχες, εργολάβους και κατόχους οφσόρ. Απολαύστε υπεύθυνα.


Link Βιβλίου: https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/p/o/potirakis_exofilo.jpg

Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/stelios-potirakis-gia-aita-gelame-kirie-ekd.html

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Στέλιου Ποτηράκη, «Για αυτά γελάμε, κύριε», στον ΙΑΝΟ την Δευτέρα 10 Ιουνίου

Post Top Ad

.............