Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο Εμμανουήλ Καλλέργης:”Προχωράμε μαζί για τα Ανώγεια του Αγώνα, της αξιοπρέπειας, της δουλειάς, της τιμής, της αλήθειας, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης..” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο Εμμανουήλ Καλλέργης:”Προχωράμε μαζί για τα Ανώγεια του Αγώνα, της αξιοπρέπειας, της δουλειάς, της τιμής, της αλήθειας, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης..”

Ρεπορτάζ:Γιώργης Μπαγκέρης
Φωτογραφίες: Αγγέλα Σκουλά


Κατάμεστο ήταν το εκλογικό κέντρο του νυν και υποψηφίου δημάρχου Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργη κατά την τελετή των εγκαινίων του την Πέμπτη 16 Μαΐου, όπου μετά την ομιλία του παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του με τους 21 υποψηφίους της “Δημοτικής Προοδευτικής Κίνησης-Ανώγεια Μπροστά”! Φίλοι και υποστηρικτές της δημοτικής κίνησης βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια του Εμμανουήλ Καλλέργη που διεκδικεί μια δεύτερη θητεία για τη δημοτική αρχή των Ανωγείων την περίοδο 2019-23. Τον αγιασμό πραγματοποίησαν οι ιερείς των Ανωγείων και ακολούθησε η ομιλία του κ. Καλλέργη και η παρουσίαση του συνδυασμού του.
“Διεκδικούμε την στήριξή  σας, με βάση το πως  δουλέψαμε, το πως συνεργαστήκαμε, το  τι κατακτήσαμε, τι προγραμματίσαμε, τι οραματιστήκαμε, τι καταφέραμε.” ανέφερε στην ομιλία του ο Εμμανουήλ Καλλέργης που ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι”προχωράμε μαζί για τα Ανώγεια του Αγώνα, της αξιοπρέπειας, της δουλειάς, της τιμής, της αλήθειας, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης..”.



Το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Εμμανουήλ Καλλέργη , έδωσαν και οι δυο συνυποψήφιοι του στο δήμο Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης και Στέλιος Σταυρακάκης μαζί με υποψηφίους των συνδυασμών  τους σε μια παράδοση στα Ανώγεια που  και φέτος σχολιάστηκε θετικά. Μετά την τελετή των εγκαινίων και την ομιλία υπήρξε μπουφές με όλα τα Ανωγειανά εδέσματα για τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν εκεί. Στην δήλωση του στην “Α” μετά τα εγκαίνια ο Εμμανουήλ Καλλέργης, τόνισε τα εξής:



“Σήμερα στα εγκαίνια μας ήταν καλεσμένοι όλοι οι Ανωγειανοί. Ευχαριστώ θερμά τους συνυποψήφιους μου που βρέθηκαν εδώ απόψε και με τίμησαν με την παρουσία τους.Νομίζω ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά και μια δυναμική παρουσία του κόσμου των Ανωγείων, σε ένα πολιτισμένο και όμορφο κλίμα όπως αρμόζει στον τόπο μας.
Βεβαίως υπάρχει ένας ενθουσιασμός διάχυτος και μια αγωνιστικότητα από όλη μας την παράταξη και μια αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς και το μέλλον του δήμου Ανωγείων. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω για τέσσερα χρόνια και να ολοκληρώσω με το όραμα μου για τον τόπο από την τιμητική θέση του δημάρχου αυτού του ιστορικού τόπου. Έχω να προσφέρω ακόμα περισσότερα πράγματα καθώς πιστεύω ότι μέχρι σήμερα το έργο της δημοτικής μας ομάδας έχει θετικό πρόσημο. Θέλουμε να πάμε τα Ανώγεια πιο μπροστά όπως είναι το κεντρικό μας σύνθημα, με αξιοπρέπεια, με τιμή, με πολύ δουλειά και με βάση το τρίπτυχο, φυσικό περιβάλλον, πολιτισμός και άνθρωπος, ώστε να αλλάξουμε άρδην το κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής μας..” καταλήγει ο κ.Καλλέργης.

Post Top Ad

.............