Ηλεκτρονικός Κατάλογος της Σακορράφειου Δηµοτικής Βιβλιοθήκης του Δήµου Μινώα Πεδιάδας στο διαδίκτυο. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ηλεκτρονικός Κατάλογος της Σακορράφειου Δηµοτικής Βιβλιοθήκης του Δήµου Μινώα Πεδιάδας στο διαδίκτυο.

Η Σακορράφειος Δηµοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου του Δήµου Μινώα Πεδιάδας, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για τη διάδοση της γνώσης, αλλά και την προβολή και ανάδειξη του περιεχοµένου της, είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τον Ηλεκτρονικό της Κατάλογο, στον σύνδεσµο: https://sakorrafios.openabekt.gr/ Διατίθεται µέσω της διαδικτυακής πλατφόρµας openABEKT του Εθνικού Κέντρου Τεκµηρίωσης, που αποτελεί ένα ενιαίο σύστηµα διαχείρισης ψηφιακού και συµβατικού περιεχοµένου και υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης. 


Βασίζεται σε διεθνή πρότυπα και κανόνες και διαχειρίζεται πολυγλωσσικά δεδοµένα όλων των τύπων (µονογραφίες, περιοδικά, εφηµερίδες κ.α.). Ο κατάλογος παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα αναζήτησης τεκµηρίων, µε χρήση πληθώρας κριτηρίων και φίλτρων πολύπλευρης αναζήτησης. Ευχαριστούµε θερµά το Εθνικό Κέντρο Τεκµηρίωσης για την άψογη συνεργασία, τη διάθεση του χώρου (cloud) και την τεχνική υποστήριξη. 

Post Top Ad

.............