2ο Μαθητικό Φεστιβάλ, µε τη συµµετοχή των Δηµοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήµου Μινώα Πεδιάδας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

2ο Μαθητικό Φεστιβάλ, µε τη συµµετοχή των Δηµοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήµου Μινώα Πεδιάδας

2 ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: « ΓΕΛΑ, ΚΛΑΙΓΕ ΚΙ’ ΟΛΟ ΛΕΓΕ (Γιάννης Ρίτσος) ».
 Ο Δήµος Μινώα Πεδιάδας και η Α/θµια Σχολική Επιτροπή, µε τη στήριξη της Δηµοτικής Θεατρικής Οµάδας «Δρώντες επί σκηνής» και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεµόνων, διοργανώνουν 3 µε 7 Ιουνίου 2019, το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ, µε τη συµµετοχή των Δηµοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήµου µας. 



 Το τετραήµερο Φεστιβάλ θα πραγµατοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και κατά τη διάρκειά του τα σχολεία και νηπιαγωγεία της Α/θµιας Εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν µουσικοθεατρικές παραστάσεις, δράσεις φιλαναγνωσίας όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παιδιά παρουσιάζοντας την προσπάθειά τους στο πλαίσιο δράσης, ευαισθητοποίησης και δηµιουργικότητας. Το Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Δήµου Μινώα Πεδιάδας και σκοπό έχει την ανάδειξη των δεξιοτήτων των µαθητών αλλά και την ουσιαστική ενηµέρωση των γονέων και µαθητών για εκπαιδευτικά ζητήµατα µέσα από εσπερίδες και διαδραστικά εργαστήρια. Αποτελεί πλέον θεσµό και διοργανώνεται για 2η συνεχόµενη χρονιά στο Δήµο µας. Η έκφραση, η δηµιουργία και η συνεργασία των παιδιών, ο ζήλος των παιδαγωγών-εµψυχωτών, η υποστήριξη των γονέων αλλά και η µεγάλη απήχηση του κοινού µας οδηγούν και µας δεσµεύουν να δηµιουργούµε σήµερα και στο µέλλον πολιτιστικά δρώµενα, διατηρώντας ψηλά το στοιχείο της πολιτιστικής παιδείας ελπίζοντας ότι θα µπορέσει τα επόµενα χρόνια να ανοίξει τους ορίζοντές του σε παγκρήτιο επίπεδο. 

Post Top Ad

.............