Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

Τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του “Δημοτική Προοδευτική Κίνηση-Ανώγεια μπροστά” ανακοινώνει ο νυν δήμαρχος Ανωγείων και υποψήφιος στις εκλογές, της 26ης Μαϊου, Εμμανουήλ Καλλέργης.
“Διεκδικούμε για τα Ανώγεια, γιατί είναι χρέος μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας τη σκυτάλη ενός καλύτερου τόπου από αυτόν που βρήκαμε…” σημειώνει  χαρακτηριστικά ο κ. Καλλέργης ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Δήμο Ανωγείων για την τετραετία 2019-23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Δημοτικής Προοδευτικής Κίνησης-Ανώγεια μπροστά” έχει ως εξής:
“Αγαπητές Συνδημότισσες,
Αγαπητοι Συνδημότες,
 Η πενταετία στην οποία βρισκόμαστε ως Δημοτική Προοδευτική Κίνηση- Ανώγεια Μπροστά στην διοίκηση του Δήμου Ανωγείων, ολοκληρώνεται και αφήνει πίσω της την παρακαταθήκη σκληρής δουλειάς, σημαντικών αποφάσεων και αναπτυξιακών κατακτήσεων.
Αναλάβαμε σε μια περίοδο κατά την οποία οι Δήμοι είχαν ήδη επιβαρυνθεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τους μνημονιακούς νόμους που είχαν υπογράψει οι διαδοχικές κυβερνήσεις. Παρά τις συνεχιζόμενες δυσκολίες και το στενό οικονομικό πλαίσιο που εξακολουθεί να υπάρχει, διεκδικήσαμε και διεκδικούμε αύξηση και ορθότερη κατανομή πόρων καθώς και περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοτέλεια για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αγωνιστήκαμε  για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα του τόπου και τις προκλήσεις που προέκυψαν, με κοινωνική ευαισθησία, συλλογική ευθύνη και αποτελεσματικότητα.
Αναπτύξαμε συνεργασίες και δίκτυα στην περιοχή μας και σε όλη την Ελλάδα, ώστε να συγκροτήσουμε ένα Δήμο ακόμα περισσότερο ανοιχτό, φιλικό και εξωστρεφή ο οποίος με  γνώμονα την ωφέλεια του Δημότη συνεχίζει να πρωτοπορεί αξιοποιώντας τον ανθρώπινο, τον φυσικό και πολιτισμικό του πλούτο. Αυτό το τρίπτυχο αποτελεί για μας σήμερα το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της κοινωνίας μας στη νέα εποχή που μας προλαμβάνει με ραγδαίους ρυθμούς.
Υλοποιήσαμε σε αρχικό στάδιο όλα τα έργα που είχαν δρομολογηθεί, εκμεταλλευτήκαμε όλες τις διαθέσιμες  πηγές και πόρους προγραμμάτων, εντάσσοντας τον Δήμο σε ένα πλήρες αναπτυξιακό πλαίσιο άντλησης πόρων, κατασκευής νέων έργων και εκσυγχρονισμού των δομών του. Δημιουργήσαμε βάσεις για την ανάπτυξη και την λειτουργία  υποδομών του Δήμου, με στόχο και όραμα τον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία και τη διαφοροποίηση. Η ανάπτυξη για μας καθορίζεται από το ανθρώπινο συμφέρον το οποίο πρέπει να κυριαρχεί στα τεχνικά έργα οριοθετώντας τη βιωσιμότητα, τη χρησιμότητα και τη λειτουργία τους.
Θωρακίσαμε την κοινωνική συνοχή σε όλες τις λειτουργίες μας με γενικούς κανόνες, χωρίς εξαιρέσεις, για το καλό όλων μας. Με λογισμό και όραμα, ισχυρή θέληση, υγιές πείσμα  και ικανότητες, έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσουμε αλλαγές μεγάλης κλίμακας στην ίδια τη δομή της καθημερινότητας μας.
Στηρίζουμε ένα συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης που αποτελεί μέρος ενός μόνιμου και διαχρονικού αγώνα στο οποίο παρά τις παραλείψεις που έγιναν, δεν πάψαμε στιγμή να προσβλέπουμε,  να πιστεύουμε και να χτίζουμε.
Δώσαμε χώρο και υποστήριξη  σε πρωτοβουλίες κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων  από νέους και συλλογικότητες, να εκφραστούν και να δώσουν νέα πνοή, νέα στοιχεία, νέα ερεθίσματα, προβληματισμούς αλλά και αμφισβήτηση για την εξέλιξη όλων μας.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε την πολυφωνία και τη διαφορετικότητα γιατί ξέρουμε ότι αυτόν τον τόπο τον πάει μπροστά η κάθε φωνή που σέβεται τον άνθρωπο, με τον τόπο μας να είναι το διαχρονικό καταφύγιο ιδεών και ελεύθερης βούλησης.
Επενδύσαμε σε συνέδρια, στην παιδεία, στην επιστήμη, στην έρευνα και με κύριο μοχλό τον πολιτισμό επιχειρήσαμε να συμβάλουμε στην καθιέρωση μιας αναβαθμισμένης καθημερινότητας  για την κοινωνία μας στις προκλήσεις του καιρού μας.
Στοχοπροσήλωση μας είναι να αναβαθμίσουμε το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτισμικό μοντέλο του τόπου μας μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις που επιδιώκουν να εμπλέκουν το ανθρώπινο δυναμικό των Ανωγείων.
Συνεχίζοντας την πορεία μας και έχοντας βάση τον πυρήνα της ομάδας που διαχειριστήκαμε αυτά τα πέντε χρόνια με επιτυχίες τα κοινά του δήμου μας και νιώθοντας την ευθύνη που έχουμε απέναντι σας, συνεχίζουμε  εμπλουτίζοντας το ψηφοδέλτιο μας με νέους ανθρώπους, με τους ίδιους στόχους και οράματα, για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό αποτέλεσμα στο μέλλον.

 Οι Υποψήφιοι της Δημοτικής μας παράταξης μέχρι τώρα είναι οι:     
  1. Αεράκης Ελευθέριος του Γεωργίου-Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. Βρέντζος Ιωάννης του Νικολάου-Ελεύθερος Επαγγελματίας
  3. Δραμουντάνη Μαρία του Αντωνίου-Ιδιωτική Υπάλληλος
  4. Καλομοίρης Ιωάννης του Νικολάου (Γκρανιός)-Κτηνοτρόφος
  1. Καψάλη – Ξυλούρη Κλειώτου Εμμανουήλ-Φοιτήτρια ΤΕΙ Λογιστικής
  2. Κονιός Δημήτρης του Χαραλάμπους-Γεωπόνος, Δ/ντής Α.Σ. Μυλοποτάμου
  1. Μανουράς Βασίλης του Γεωργίου-Κτηνοτρόφος, Επιχειρηματίας
  2. Μπαγκέρη-Σταυρακάκη Μαίρη του Βασιλείου.-Μαθηματικός-Δ/ντρια  Λυκείου
  3. Νταγιαντά-Κακαζιάνη Νεράτζω (Τζούλια) του Παναγιώτου-Απόφοιτος Λογιστικής
  1. Ξυλούρης Γιώργος (Καψής) του Πολυδώρου-Κτηνοτρόφος
  2. Πασπαράκης Δημήτρης του Νικολάου-Επιχειρηματίας
  3. Πλουσή – Κονιού Ιφιγένεια του Στεφάνου-Οικειακά
  4. Σαμόλη – Ρούλιου Πόπη του Ιωάννου-Αγρότισσα
  5. Σαλούστρος Γεώργιος του Νεοκλή-Χημικός Μηχανικός
  6. Σκουλάς Γιαγκος του Γεωργίου-Λογιστής Τ.Ε.
  7. Σμπώκος Βασίλης του Μιχαήλ-Κτηνοτρόφος
  8. Σταματούλη – Κουτάντου Γαρυφαλλιά του Γεωργίου-Ιδιωτική Υπάλληλος
  9. Σουλτάτος Ζαχαρίαςτου Κων/νου-Συνεταιριστικός Υπάλληλος
  10. Σπαχής Γιώργης του Ιωάννου-Επιχειρηματίας
  11. Σπιθούρη-Καλλέργη Θεονύμφητου Εμμανουήλ-Συνεταιριστικός Υπάλληλος
  12. Χαιρέτης Κώστας του Αναστασίου-Συνταξιούχος Κτηνοτρόφος
 Επιμένουμε στα Ανώγεια για την αξία να ζεις και να πρωτοπορείς στον τόπο σου με ανιδιοτέλεια και αίσθηση καθήκοντος. Διεκδικούμε για τα Ανώγεια, γιατί είναι χρέος μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας τη σκυτάλη ενός καλύτερου τόπου από αυτόν που βρήκαμε.
Συνεχίζουμε και απευθυνόμαστε σε σας, γιατί  θέλουμε τον τόπο μας τον συλλογικό πρωταγωνιστή,  που γεφυρώνει,  σμίγει και να ανοίγει τους ορίζοντες του.
 Για να πάμε τα Ανώγεια ακόμα πιο Μπροστά!
Με εκτίμηση, για την Δημοτική Προοδευτική Κίνηση – Ανώγεια Μπροστά,
ο Δήμαρχος
Μανόλης Καλλέργης.”

Post Top Ad

.............