Με πλήθος συμμετοχών απο μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι Πασχαλινού Αβγού στον Ιππικό όμιλο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Με πλήθος συμμετοχών απο μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι Πασχαλινού Αβγού στον Ιππικό όμιλο Ηρακλείου


Με πλήθος συμμετοχών απο μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι Πασχαλινού Αβγού στον Ιππικό όμιλο Ηρακλείου.
Η Φρουφρού κυρία Βάσω Καρατζά και η Ωρελια κυρία Μαρία Τζιράκη - Παττακού παρουσίασαν με επιτυχία και διάθεση το πρώτο κυνήγι Πασχαλινου Αβγού.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό στον υπέροχο χώρο του ιππικού ομίλου Ηρακλείου το πρώι του Σαββάτου του Λαζάρου 20 Απριλίου μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στις δράσεις που διοργανώθηκαν σε μια εκδήλωση που στήριξε το σημαντικό έργο της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.




Μαζί μας, στην προσπάθεια αυτή, ήταν η ομάδα "Η ΜΑΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ" όπου παρέα με τα παιδιά διακόσμησαν λαμπάδες τις οποίες προσέφεραν στο τέλος της εκδήλωσης στις οικογένειες της κίτρινης αποστολής.

Μια ομάδα από τις σχολές χορού του ΣΤΈΛΙΟΥ ΚΑΡΛΑΚΗ χόρεψε και έδειξε στα παιδιά τα βήματα ενός κρητικού χορού και θα χορέψουν παρέα. Το κατάστημα γραφικών τεχνών RAIN - BOW. Gr είχε αναλάβει τη δωρεάν διακόσμηση της εκδήλωσης μας, καθώς επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόσφερε δωρεάν σακουλάκια σε όλα τα παιδιά για να βάζουν μέσα τα αβγά που έτρεξαν να ανακαλύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ για κάθε παιδί στο τέλος κέρδισε ένα μετάλλιο συμμετοχής .

Βέβαια να αναφέρουμε ότι τα παιδιά που κέρδισαν στο κυνήγι του αβγού τα περιμένουν μεγάλα δώρα από : τις ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ, ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΎ ΣΤΈΛΙΟΥ ΚΑΡΛΑΚΗ.







Η Ωρελια και η Φρουφρού έβαψαν πασχαλινά τα προσωπάκια των παιδιών, έφτιαξαν Λαζαράκια τραγουδώντας τα κάλαντα του Λαζάρου και έπαιξαν παιχνίδια με μικρούς και μεγάλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΤΗ FIVE STAR CATERING και τον ΙΠΠΙΚΌ ΌΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ για την παραχώρηση του χώρου και του εξοπλισμού, καθώς επίσης τον FAMILY RADIO, χορηγό επικοινωνίας και πάντα κοντά στα ΠΑΙΔΙΆ!


















Το παρόν έδωσε στην εκδήλωση και η Γνωστή παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και Μίς Ελλάς 2004 Μαρία Σπυριδάκη όπου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Λαμπρινού ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
Στην φωτογραφία διακρίνεται με την επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Λαμπρινού ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ κυρρία Μαρία Τζιράκη Παττακού



'


Post Top Ad

.............