Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στη Δύναμη Πολιτών η Μαρία Τζιράκη - Παττακού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στη Δύναμη Πολιτών η Μαρία Τζιράκη - Παττακού

Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στη Δύναμη Πολιτών η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Η Μαρία Τζιράκη - Παττακού γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1973 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι κόρη του Ελευθέριου Τζιράκη (εκπαιδευτικού) και της Φωτεινής Λαυρεντάκη, παντρεμένη με τον Μανώλη Παττακό (Πολ. Μηχανικό) και μητέρα δύο παιδιών, του Νικόλα 15 ετών και της Νεκταρίας 11 ετών.
Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Καπετανάκειο) και σπούδασε Αυτοματισμό Γραφείου. Εργάστηκε 20 χρόνια ως διεκπεραιώτρια στις ταξινομήσεις και μεταβιβάσεις οχημάτων διατηρώντας δική της επιχείρηση, ενώ την τελευταία 5ετία εργάζεται ως ψυχαγωγός παιδιών με την επωνυμία «Ωρέλια». Παράλληλα είναι υπεύθυνη πωλήσεων στον Συνεταιρισμό «Κρητικό Ρόγδι».
Η Μαρία Τζιράκη – Παττακού από το 2015 είναι τακτικό μέλος της ΔΗΚΕΗ, τακτικό μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΠΑΝΑΛ. Παρουσιάζει συστηματική δράση με την συμμετοχή της σε σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες στην πόλη του Ηρακλείου ενώ έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην οργάνωση μεγάλων πολιτιστικών δράσεων. Επίσης ασχολείται με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς και με θέματα που απασχολούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη. Η προστασία του περιβάλλοντος, η ποιότητα ζωής μέσα στον αστικό ιστό, θέματα καθαριότητας, σεβασμού του πολίτη στην πόλη του, αλλά και αθλητικά θέματα είναι κάποια από αυτά που απασχολούν την Μαρία Τζιράκη – Παττακού και μαζί με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Βασίλη Λαμπρινού τη φέρνουν ξανά στον αγώνα της Δύναμης Πολιτών.
Με εμπιστοσύνη στο πλευρό του δημότη.

Post Top Ad

.............