Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε και φέτος στα Tourism Awards - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε και φέτος στα Tourism Awards

Με ένα ακόμη βραβείο διακρίθηκε η Aqua Vista Hotels το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2019. Στελέχη από όλο το φάσμα του ελληνικού τουρισμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, που επιβραβεύει όλους όσοι ασχολούνται με τον κλάδο και εμφανίζουν υποδειγματικές πρακτικές και αξιοσημείωτη συνεισφορά σε αυτόν. Δίνοντας το “παρών” σε αυτό τον τόσο σημαντικό θεσμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε με το Silver Award στην κατηγορία Hotel Development, Man-agement & Consulting.



Πρόκειται για το τρίτο συνολικά βραβείο για τον Όμιλο σε αυτή την κατηγορία, ενώ είναι η δεύτερη φορά που διακρίνεται με το Silver Award. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Aqua Vista Hotels, καθώς αφορά στον πυρήνα των πρακτικών που ο Όμιλος αναπτύσσει, επιβραβεύοντας το επιτυχημένο μοντέλο φιλοξενίας των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται. Η επαναλαμβανόμενη αναγνώριση της Aqua Vista Hotels επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα που εφαρμόζει και τη δέσμευσή της στη δημιουργία και ανάπτυξη επικερδών μονάδων φιλοξενίας.

Κατά την ολοκλήρωση της τελετής, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε: "Η συμμετοχή στα Tourism Awards αποτελεί πάντοτε μια σημαντική στιγμή για εμάς. Η διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία μας γεμίζει ικανοποίηση, καθώς επιβεβαιώνει την ποιοτική προσέγγισή μας στην ανάπτυξη και διαχείριση ξεχωριστών ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται με αυτόν τον τρόπο από τους ανθρώπους του κλάδου μάς τιμά. Η συμμετοχή μας σε αυτό τον θεσμό που αναγνωρίζει τα επιτεύγματα του τομέα μας είναι σημαντική για τη συνεχή ανάπτυξή του, και σίγουρα ενισχύει την αφοσίωση του Ομίλου για εξίσου επιτυχημένο μέλλον”.





Περισσότερα για τα Aqua Vista Hotels
Η Αqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 35 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Ho-tels.



Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)

Post Top Ad

.............