Συνάντηση Νίκου Καραμανωλάκη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Νίκου Καραμανωλάκη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Σε φιλικό κλίμα Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Νίκου Καραμανωλάκη και Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη κατά την τελευταία επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης στην πόλη της Σητείας.
Η συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  των επαφών του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Καραμανωλάκη που γίνονται με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διαχείριση της επόμενη ημέρας.

Η συζήτηση ανέδειξε θέσεις και σκέψεις, με την ανατολική πλευρά του νησιού σε πρώτο πλάνο και τον Νίκο Καραμανωλάκη να θέτει σε προτεραιότητα την ανάγκη εγγειοβελτιωτικών έργων, τον εκσυγχρονισμό των οδικών δικτύων, την επίκαιρη ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την  ανάγκη αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου της Σητείας, του Κουρεμένου και του Μακρύ Γιαλού.
Επίσης ο κ. Καραμανωλάκης, μετέφερε και στον κ. Μαρκογιαννάκη, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, ότι στα πλαίσια αναβάθμισης των υποδομών της χερσαίας ζώνης και του λιμένα Σητείας, είναι αναγκαίο να παραχωρηθεί το παλιό Απεντομωτήριο και να τεθεί  πλάνο εκσυγχρονισμού και εκμετάλλευσής του. Αυτή τη στιγμή υποβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των περιοίκων λόγω της στέγης αμιάντου. Ο κ. Καραμανωλάκης, κατέληξε υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να επιτύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης και για να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στο Λασίθι  που τόσο έχει αδικηθεί».
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη Μπροστά», έδειξε να συμμερίζεται τους προβληματισμούς και τις προτεραιότητες που τέθηκαν στο τραπέζι, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές  για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Post Top Ad

.............