Θαλασσινή νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Θαλασσινή νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

Συνεχίζονται από τον ΠΑΟΔΑΝ οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι τα φετινά δρώμενα να ξεπεράσουν σε συμμετοχή και απήχηση τα ούτως ή άλλως επιτυχημένα περυσινά, προσφέροντας χαμόγελο, διασκέδαση, ψυχαγωγία σε όλους όσοι θα μείνουν και τις φετινές Απόκριες εδώ, αλλά και σε όσους επιλέξουν να έλθουν από άλλα μέρη στην περιοχή μας. Μέχρι στιγμής δείχνουν να τα καταφέρνουν καθώς με επιτυχία διεξήχθησαν τόσο ο αποκριάτικος αγώνας δρόμου «Funny Run» το Σάββατο όσο και το Κυνήγι Θησαυρού στον Άγ. Νικόλαο και η παρέλαση στη Νεάπολη την Κυριακή.

Μετά από έξι ημέρες σχετικής νηνεμίας, σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου θα έλθει για να ταράξει τα νερά στον Άγιο Νικόλαο (στην… κυριολεξία!) με την παρουσίαση των ομάδων της καρναβαλικής παρέλασης μέσα από μια θαλασσινή νυχτερινή παρέλαση με καΐκια και βάρκες!
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό των διοργανωτών, στόχος είναι όσοι συμμετέχοντες εξασφαλίσουν πλωτό μέσο να κάνουν μια μικρή θαλασσινή βόλτα πέριξ του λιμανιού με δάδες-πυρσούς και βγαίνοντας στο τέλος θα παρουσιάζουν τις ομάδες τους!

Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες», support group «Harmonic Pulse»”. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι Αγίου Νικολάου. Ώρα έναρξης θαλασσινής παρέλασης 19:00. Ώρα έναρξης συναυλίας 20:00
Θαλασσινή νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

Post Top Ad

.............