"Μάθετε μία ξένη γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες. 20+1 συμβουλές." - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

"Μάθετε μία ξένη γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες. 20+1 συμβουλές."

ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ανδρόγεω 2 την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 
Ώρα έναρξης: 19:30 Ώρα λήξης: 21:30 


Η εκδήλωση πραγµατοποιείται µε ελεύθερη οικονοµική συνεισφορά. Ενδεικτικά: 6€ = 1 παιδί παίρνει 1 σχολική στολή Οµιλήτρια της παρουσίασης: Σοφία Καρφή: Καθηγήτρια Γαλλικών και Ελληνικής Η Sofia Karfi ζει στην Ολλανδία από όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο µέσω online µαθηµάτων. Ξεκινώντας από την αγάπη της για την Ελληνική και την Γαλλική γλώσσα, το µικρόβιο για την φιλογλωσσία την οδήγησε στην ανάπτυξη µιας ριζοσπαστικής µεθόδου εκµάθησης νέων γλωσσών σε µόνο 3 µήνες. 


Η ίδια αναφέρει: "Η µέθοδος µε την οποία δουλεύω πλέον αποκλειστικά είναι αποτέλεσµα έρευνας περισσότερο από 10 χρόνων του αγαπηµένου όλων καθηγητή του ΑΠΘ Olivier Delhaye. Από εκείνον εκπαιδεύτηκα και χάρη σε αυτόν σήµερα κάποιος µαθαίνει µια οποιαδήποτε γλώσσα σε 3 ή 6 µήνες µόνο, ανάλογα µε το χρόνο που διαθέτει για διάβασµα στο σπίτι. 


Οι µαθητές µας µαθαίνουν τη γλώσσα, όπως ένα παιδί µαθαίνει τη µητρική του, χωρίς να διδάσκεται αναλυτικά όλους τους κανόνες γραµµατικής. Ο καθηγητής µας λέει ότι λειτουργεί όπως µαθαίνουµε να κάνουµε ποδήλατο χωρίς να γνωρίζουµε όλα τα µηχανικά µέρη του ποδηλάτου." Έχοντας τόσο όµορφα συνδεδεµένα σαν κοινό οδηγό την Εκπαίδευση, η Σοφία καλεί όλους εµάς να παρευρεθούµε στην οµιλία της, να µάθουµε την µέθοδο της και να στηρίξουµε τον σκοπό του Spin the Wheel 2. Ελάτε να κάνουµε πράξη ένα τόσο αντιπροσωπευτικό γύρισµα των τροχών πιο κοντά οχι µόνο στην Αφρική, αλλά και οπουδήποτε στον κόσµο εµπνέεται να ταξιδέψει κανείς, να µάθει, να συνεισφέρει. 


Η εκδήλωση πραγµατοποιείται µε την υποστήριξη του Πολύκεντρου Νεολαίας Ηρακλείου και του υπέροχου καλλιτεχνικού υπεύθυνου, κυρίου Αντωνάκη. 


Στοιχεία επικοινωνίας Spin the wheel (Αλεξάνδρα Ρούσσου): 6943142901 Language and motivation (Σοφία Καρφή): karfhsofh@gmail.com, https://www.facebook.com/languageandmotivation/

Post Top Ad

.............