Με δυναμικό παρόν η συμμετοχή του ΓΕΛ Μοχού στην μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων Junior Achievement Greece - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Με δυναμικό παρόν η συμμετοχή του ΓΕΛ Μοχού στην μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων Junior Achievement Greece

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της μαθητικής επιχείρησης CretaXeniaAuthenticExperi-ences του ΓΕΛ Μοχού στην μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων Junior Achievement Greece που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.


Η μαθητική επιχειρηματική ομάδα βρισκόταν στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πε-ριηγηθήκαν στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα παροχής αυθεντικών εμπειριών σε ταξιδιώτες στην Κρή-τη. Στο περίπτερό μας προβλήθηκαν και παραδοσιακά προϊόντα που σχετίζονται με τις παρεχόμενες τα-ξιδιωτικές εμπειρίες.
Επρόκειτο για μια μοναδική εμπειρία που βίωσαν με ενθουσιασμό μαθητές και υπεύθυνοι εκπαιδευ-τικοί. Η μαθητική επιχειρηματική ομάδα του ΓΕΛ Μοχού δικτυώθηκε και γνωρίστηκε με μικρούς «επι-χειρηματίες» άλλων σχολείων και της δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσει την ανταπόκριση του κοινού και της κριτικής επιτροπής στην ηλεκτρονική επιχείρησή της.





Στο περίπτερο μας παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Χερσονήσου η κα. Πλευράκη Δέσποινα, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, η οποία με την παρουσία της και την υποστήριξή της συνέβαλε τα μέγιστα στη διάρκεια της έκθεσης.
Σε συνέχεια της μαθητικής έκθεσης, η μαθητική επιχείρηση του ΓΕΛ Μοχού, CretaXeniaAuthen-ticExperiences, θα συμμετέχει στον Πανελλαδικό Τελικό Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2019 καταθέτοντας στην κριτική επιτροπή του ΣΕΝ/JA Greece τα επιχειρηματικά της σχέδια (business plan) προκειμένου να αναδειχθεί μέσα στις 10 καλύτερες Μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις» της Ελλάδας. 



Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe, στον οποίο θα συμμετέχουν 40 χώρες- και θα πραγματοποιηθεί φέτος στην πόλη Λίλ της Γαλλίας.
Το όλο εγχείρημα μας βρήκε θερμούς στηρικτές και συνεργάτες, την Περιφέρεια Κρήτης, τον κ. Πι-τσούλη Γεώργιο, (Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου), τον Δήμο Χερσονήσου, τον κ. Μαστοράκη Ιω-άννη (Δήμαρχο), την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου, τον κ. Μου-ντράκη Ευθύμιο.
Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς μας , Computer View.gr, La Rocca, Kύβο, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Μοχού, το Πολιτιστικό Σύλλογο Μοχού ¨Η Πρόοδος¨, το Σύλλογο Μοχού ¨Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά¨.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Γιώργος Πυνηρτζής
ΠΕ11 & ΠΕ80

Post Top Ad

.............