Αγνοείται 60χρονος κτηνοτρόφος στον Αποκόρωνα Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αγνοείται 60χρονος κτηνοτρόφος στον Αποκόρωνα Χανίων

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής και δυνάμεων της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο στο χωριό Εμπρόσνερο του Δήμου Αποκορώνου Χανίων.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο, ηλικίας 61 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η υπηρεσία έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 13.05 και στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 12 άνδρες καθώς και δυνάμεις της ΕΜΑΚ. 
Ο άνδρας παρασύρθηκε από χείμαρρο και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του αγνοούνται.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου εντοπίστηκε αλλά είναι άδειο. 
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο αγνοούμενος κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο που διέρχεται από το σημείο. 


Μιλώντας στο ekriti o διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης είπε ότι λίγο νωρίτερα διασώθηκαν άλλα δύο άτομα, τα οποία είχαν παρασυρθεί με το όχημά τους στο ίδιο σημείο.
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν σημειωθεί κυρίως στη δυτική Κρήτη, όπου πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα.
Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου υπάρχουν καταπτώσεις χωμάτων και πετρών, ενώ πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν. Σημειώνεται ότι μόνον χθες σε ολόκληρη την Κρήτη η Πυροσβεστική δέχτηκε 50 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων και έλξεις ακινητοποιημένων οχημάτων. 

Με επτά συνεργεία και 14 άτομα προχώρησε σε 15 αντλήσεις υδάτων, τέσσερις κοπές δέντρων και τέσσερις έλξεις οχημάτων.


Post Top Ad

.............