Η Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου ξεκινάει σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου τις προβολές ταινιών, με μια παιδική και την εξαιρετική ταινία του Π.Βούλγαρη “Το τελευταίο σημείωμα” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου ξεκινάει σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου τις προβολές ταινιών, με μια παιδική και την εξαιρετική ταινία του Π.Βούλγαρη “Το τελευταίο σημείωμα”

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ξεκινάνε και οι προβολές ταινιών από την Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου, μια εξαιρετική δράση πολιτισμού που γίνεται στα Ανώγεια τα τελευταία χρόνια, η οποία συγκεντρώνει κόσμο όλων των ηλικιών στην όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς “Μανόλης Κεφαλογιάννης”. Παιδιά και ενήλικες βλέπουν Ελληνικό και ξένο κινηματογράφο και στη συνέχεια συζητούν με αφορμή τις ταινίες για θέματα και προβληματισμούς που  προέκυψαν από τις προβολές, σε ένα απόγευμα στα Ανώγεια που κυριαρχεί η ενότητα και η συνομιλία με τον συνάνθρωπο.

Η έναρξη για το 2019 θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, όπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς θα προβληθούν δυο ταινίες, μια παιδική στις 4 μ.μ και μια ενηλίκων από τον καλό Ελληνικό κινηματογράφο. Η Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου σας καλεί να παρακολουθήσετε τις ταινίες, να συζητήσετε για αυτές, αλλά και να πείτε τη γνώμη σας για επόμενες προβολές στα Ανώγεια.

Οι δυο ταινίες:
Στις 4 μ.μ θα προβληθεί η παιδική ταινία “Πίπι η Φακιδομύτη: Η Πίπι στις επτά Θάλασσες”:Η Πίπη Επιστρέφει πιο Σκανδαλιάρα από Ποτέ! Στην τρίτη συνέχεια της σειράς που είναι βασισμένη στο μαγευτικό μυθιστόρημα της Άστριντ Λίντγκρενς, η Πίπη τα καταφέρνει άλλη μια φορά και σώζει τον πατέρα της από τους κακούς πειρατές. Αμέσως μετά φεύγουν μακριά παρέα με τον Τόμι και την Ανίκα. Στην Χώρα του Τάκα Τούκα τώρα, η φοβερή Πίπη τους βάζει όλους στην θέση τους: με την πονηριά και τις σκανδαλιές της θα καταφέρει να πάρει το καράβι των πειρατών και να ελευθερώσει το υπόλοιπο πλήρωμα…
Στις 7 μ.μ θα προβληθεί η Ελληνική Παραγωγή του 2017 σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, “Το τελευταίο σημείωμα (The Last note)”:Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.


Post Top Ad

.............