Στην αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη έχει μπεί με γκάλοπ η Ν.Δ. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Στην αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη έχει μπεί με γκάλοπ η Ν.Δ.


Στην αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη έχει μπεί η Ν.Δ. 
Μάλλον εάν κρίνω από το γκάλοπ που διενεργεί στο διαδίκτυο συγκεκριμένη εταιρεία και η οποία φιλοδοξεί να βγάλει τον αντίπαλο του Αρναουτάκη. Στη δημοσκόπηση που γίνεται διαδικτυακά υπάρχουν πολλά ερωτήματα και πέρα από ορισμένα για τα προβλήματα, κάποια έχουν το ζουμί!
Στη θέση 5 για παράδειγμα έχουν την ερώτηση: «πόσο ικανοποιημένος είστε από το έργο του περιφερειάρχη και το επόμενο ερώτημα: «θα θέλατε να επανεκλεγει ο κ.Αρναουτάκης ως περιφερειάρχης ή να εκλεγεί κάποιος άλλος». Αλλά η ουσία είναι στα πολιτικά πρόσωπα.

Ποια μπαίνουν στο ερωτηματολόγιο; Οι Μ.Σενετάκης, Π.Πολάκης, Σ.Σταθάκης, Γ.Κεφαλογιάννης, Λ.Αυγενάκης, Γ.Μιχελογιαννάκης, Μαν.Κεφαλογιάννης, Μαν.Βολουδάκης! 
Εκεί ζητά τη γνώμη των πολιτών για τα συγκεκριμένα πρόσωπα διότι ακολουθεί κι άλλο ερώτημα για το «ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον Αρναουτάκη». 




Και μπαίνουν τα ονόματα των Μαν.Κεφαλογιάννη, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Μάξιμου Σενετάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, Μανούσου Βολουδάκη. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε που το πάει η ΝΔ.

Post Top Ad

.............